Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cinsel iliski siasinda vajina icine hava dolmasi :(
Kızlar ben evli olmamama rağmen bende de o gaz olayı oluyor çoğu kez .Şükür toplum içinde olmadı hiç ama evde sürekli başıma geliyor utandım şimdi. Ne yapmalıyım acaba ?
bendede oluyo genelde pozısyondan kaynaklanıyo ılk duydugumda bende tuaf olmustum ama gulduk bız beraber arada bı aynı pozısyonda oluyo guluyoruz napaılım dert yapma kendıne herkeste oluyo gül geç
hatta ılk oldugunda sankı sucluymusum gıbı 'valla ben yapmadım kendılıgınden oldu neden bılmıyom arkadan degıl onden cıktı noluyo bılmıyom' dıyıp konuyu aydınlatmaya calısmıstım ılk defa paylasıyorum rahatladım cok komıkk ya bı ordan ses cıkmıyodu olda oldu yanı
bizimde ay yeni evliyken çok utanmıştım bide istem dışı oluyo ilk o sesi duyduğumuzda panik olup ben yapmadım demiştim sonra eşimle gülmekten ölmüştük şimdi sıradan geliyo bence ilişkinin normal bi seyri