• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsel iliski siasinda vajina icine hava dolmasi :(

bendede oluyo genelde pozısyondan kaynaklanıyo ılk duydugumda bende tuaf olmustum ama gulduk bız beraber arada bı aynı pozısyonda oluyo guluyoruz napaılım dert yapma kendıne herkeste oluyo gül geç

pozisyona göre oluyor bende de değişik pozisyon denediğimizde bazen olur ve güleriz deli gibi :1:

hatta ılk oldugunda sankı sucluymusum gıbı 'valla ben yapmadım kendılıgınden oldu neden bılmıyom arkadan degıl onden cıktı noluyo bılmıyom' dıyıp konuyu aydınlatmaya calısmıstım :D:D ılk defa paylasıyorum rahatladım cok komıkk ya bı ordan ses cıkmıyodu olda oldu yanı:D:D:D:D

ay cok guldum ya aynısını bende demıstım aklıma geldı şimdi o oley gülmekten karnım agrıdı

bizimde ay yeni evliyken çok utanmıştım :17::17::17::17::17: bide istem dışı oluyo ilk o sesi duyduğumuzda panik olup ben yapmadım demiştim sonra eşimle gülmekten ölmüştük şimdi sıradan geliyo bence ilişkinin normal bi seyri

Back