• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama hatunlar demet akalının saç rengi numarasını söylüyorum

eda35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
254
95
98
kızlar selam twitterda ünlülere hep parfumleri kuaförleri falan soruluyor ya gecen gun demet akalınada biri kuaförünü sordu o da evde boyadığını soledi hatta boyarkende resim koydu boya kutularını resmi pcme attım bende ama nasıl buraya yuklerım bilmiyorum neva color yeşil kutu isteyen varsa o renklerde baksın bi iki ayrı numarayı karıstırıoymus

pardon yanlış yazmışım yeşiil değil pembe kutu tüp boya

neva color 8 ve 8.3 diye söylenmişti daha evvel.(bizzat kendi yazmış bu bilgiyi)
siz söyleyeceğim deyip söylememişsinii numaraları ,ben iletmiş olayım:35:

Son düzenleme:
yaa pardon şimdi okudum gördüm yazmamışım 8.3 altın sarısı ve 8 açık kumral karıstıroyomus ben bu tonlarda degılım ama isteyen varsa umarım yardımcı olmustur

yaa pardon şimdi okudum gördüm yazmamışım 8.3 altın sarısı ve 8 açık kumral karıstıroyomus ben bu tonlarda degılım ama isteyen varsa umarım yardımcı olmustur

reklam kokan hareketler bunlar:1: adasım demet nevayla anlasmıs olabılır mı acaba :1: yani neden olmasın tabi ama sasırtıcı yahu :)

altın sarısını ben kullandım neva colorun cok acık bı renk netten baktım fındık kabugu ve bal köpüğü

$6paf.jpg $6paf.jpg $6paf.jpg

kızlar demet akalın ın twittera koydugu resım bu umarım ekleyebilmişimdir ilk defa denedim cunku altın sarısı ve acık kumral yazıo burdada eger gorebılıyoosanız

Back