• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hatuniçe nin Küçük Beyaz Aşk Sarayı :)

canım daha öncede sormuştum ama sanırım görmedin mutfak halılarınızı Bursa'da hangi halıcıdan aldınız?tekrar mutluluklar

canım evin güzel hoş ama ben yatak odasıyla salon takımının aynı olmasını pek sevmeyenlerdenim bu tabi zevk ve tercih olayı ama belirtmek istedim güle güle otur tatlım.

canım maşallah allah nazarlardan saklasın hakketen küçük beyaz saray eşyalrın çok hoş çok cici güle güle kullan

zevklerimiz aynı sanırım yatak odası ve yemek odası benımde aynısı ben sadece vitrinler yerıne ünite aldım :66:

aynen güzelim ya bi sorun var galiba,açılmıyo bendede..:( bende merak ettm..bi el atsanıza şu fotolaraa bi zahmett..bizde görelim:))

bende çok merak ettim nıye biz goremiyoruzzzz :(((((((((((((((( birdaha birdha resimm istiyoruuuzzz:84:

çok ferahh ve huzurlu gerçekten çok güzel seçim olmuş... özellikle mutfak masası :D nerden aldın diye sorsamm :26::26:

bursa kapalı çarşının alt tarafında masa avize filan satılan kapalı bi han var sorsan gösterirler.( ne çarşısı diye geçtiğini bilmiyorum çeyizcilerin oralarda :44:) mağazanın adını da bilmiyorum oralardan geçersem öğrenir yazarım ama giriş tarafında bir yerdi sanırım

yatak odası halının markasını öğrenebilir miyim?
siz sorunca baktım royal halıymış :1:

Çok şık, harika bir ev olmuş, Allah mutlulukla, sağlıkla oturmayı nasip etsin bir ömür boyu..:nazar::nazar::nazar::nazar:

Biz de ne zamandır banyodaki lavabo bataryasını değiştirmeyi düşünüyorduk, eskimişti. Şelale gerçekten çok orjinal olmuş, görünce işte bu dedim. :66: Netten diğer şelale resimlerini bulup eşime gösterdim, bayıldı. Çok teşekkürler fikir için, tekrar güle güle, mutlu mutlu oturun...

rica ederim :80: hayırlı olsun şimdiden.. kullanışlı değil diyenlere aldanmayın ben çook memnunum.. ama çok yüksek fiyatla satmaya çalışanlar var dikkatli olun

canım daha öncede sormuştum ama sanırım görmedin mutfak halılarınızı Bursa'da hangi halıcıdan aldınız?tekrar mutluluklar

cumhuriyet caddesinde duraklar halı. tekel dolmuş durağından cumhuriyet caddesine ilerlerken sağda kalıyor.

kızlar resimleri güncelledim. herkese teşekkürler tekrardan. Allah herkese huzurlu yuvalar nasip etsin inş :16:

bu evimizin ilk halinin resimleri.. şimdi yeni yeni toparlıyoruz kendimizi. bazı eksiklerimiz vardı onları tamamlıyoruz yavaş yavaş.. bitince tekrar güncellerim.

çok güzel güle güle oturun ama bana göre çok göz yoran mobilyalar ve eşyalar seçmişsiniz ben genelde sadelikten yanayım..zevk sizin tabiki..mutlu oturun inş

Back
X