Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yatak odasındaki dantel sanırım, halıyla çok uyumlu olmuş güle güle kullanın.
Kalorifer peteklerinizde çok değişik ve hoş...
Yeni gelin evi nasılda mis gibidir şimdi.
Evinizde genel anlamda bir uyum var.
Güzel günlerde oturmanız dileğiyle...
evinizin her yerinde süslü taş kullanmışsınız
duvar ünitesindeki ve yatak odasındaki taşlar bence çok hoş durmuyor
televiyonun yanındaki gümüş tepsi mobilyanıza uymamış
göz zevkime göre yorum yaptım
eviniz sanırım biraz küçük salonda daha az mobilya kullanabilirdiniz
ömür boyu mutluluklar dilerim.
evin cok şık evinde benim evimdede kullandığım bi kaç şey gördüm zevklerimiz biraz benziyo sanırım yatak fonlar halı v.s allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin cnm
bende bayıldım yatak odanatek tek okudum her sayfayı, toplu almışsınız 11 e ama nolur bana yatak oda takımını söle kaç lira .evgörde 5 bine gördüm bugün bayıldım.pahalı geldi vazgeçtim ama sanırım sen daha uyguna almışsın..bi sor nolur kaç lira acep ??.
çok güzel zevkle döşenmiş kutu gibi ve ferah bir ev olmuş.....salon biraz büyük olsaymış yada eşyayı biraz az tutsaymışsın orda daha ii olurmuş sanki......temizliği de kolay olurdu.....yatak odan çok iddialı ve şık olmuş çok beğendim.....yatak odası halının markasını öğrenebilir miyim? oturma odan çok ferah ve konforlu olmuş....huzurla oturman dileğiyle.....sevgiler....