• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket hatiralari unutmalimi yada unutmamalimi?

üzücü hatiralari unutmalimi yoksa unutmamalimi?

• Ankete Katılan
    50
kötü hatıraları elimde olmadan unutuyorum.. iyileriyse unutmamak için sık sık gündeme getirmeye çalışıyorum.. ben unutmamaktan yanayım..

unutmamali bence. cünkü hem iyi hem aci hatiralar seni simdiki sen yapar bence. fisfisfis

Tabiki unutmalı.Unutmazsak hep geçmişi düşünüp üzülürüz yıpranırız.Hayattan zevk almayız.Bu bizim elimizde unutmak yada unutmamak....

ya bencede unutmalı geçmişi bırakıp bugünü yaşamalı tabi güzel hatıralarımızı unutalım demiyorum zaten onları aile dost arkadaş bir araya geldiğinde hep hatırlamak zorundayız konuştuğumuz hep onlar çünki ama kötü hatıralardan kurtulmak lazım diye düşünüyorum ben

Ben oyumu unutmaliyiz diye kullandim.Bana göre yasanmis aci hatiralar ve olaylar hatirlandigi zaman yine aci veriyor,uzuyor.Yasanan uzuntu ve acilari neden hatirlayipda birdaha uzulelim?Eger elimizden geliyorsa uzucu olaylari unutalim mutluluklarimizi hatirlayip tekrar mutlu olalim...ben böyle yapmaya calisiyorum.:)))))

sizler ne düsünüyorsunuz?????unutulmalimi yoksa unutulmamalimi ??

Aci ve tatlsiyla yasadiklarimizla bir bütünüz, unutmamaliyiz ama yasadiklarimizin da hayatimizi karartmasina, alt üst etmesine izin vermemeliyiz.

ben unutmuyorum yaşadığım en kötü olay kızımı kaybetmekti.
evet kızımı unutmuyorum unutmaktanda korkuyorum.
çünkü o kısacık hayatında düşündüğüm zaman sanki yanı başımda hiç gitmemiş gibi hissediyorum
evet sol yanım acısada kızımı hatırlamak beni mutlu ediyor.

belki unutmak gerekiyor ama unutulmuyor iste.. alisabiliyoruz.. ama bi gün geliyor yine o günleri o hatiralari düsünüyoruz..

unutmak elimizde değilki unutmuyorum aslada unutamam unutamam :a015:senağlamasenağlama

Eğer becerebilirsek unutmalıyız
Ama nedense silinmez o hatıralar

unutmamalı sureklı hatırda kalmalı ders alınmalı ve aynı hataya bır daha dusulmemelı dıyrum

Back