zannetmiyorum canim.....Şenizyani seni yalancilikla itham etmiyordurlar....:1closedeyes:
bende ne düsünüyorum biliyormusun insan gecmiste cogu yerde ezilmis, aldatilmis aci cekmis ise bunlari hatirlamak istemezki:çok üzgünüm:
ben gördüm cektim...ama cogunun düsüncesi bu durumda degisik...benide bu cok ilgilendiriyor:1closedeyes:ayni sende oldugu gibi bendede öyle bir durum var cogu seyi hatirlamiyorum:1closedeyes:hatirlamakta istemiyorumyerimseniben
özgürcem biz bu konu hakkinda yanliz degiliz üzülme:1no2:
ben seni çok iyi anlıyorum eğer anılar kötüyse kesinlikle bilinç hatırlamak istemiyor banada hayatımın mutsuz olduğum bir döneminindeki bazı hatıraları sevdiklerim arkadaşlarım anlatıyorlar hiçbir şeyi kolay kolay unutmayan ben hiçbirşey hatırlamıyorum tamamiyle psikolojik bir durum bu canım
Şimdi buraya yazılanları okuyan arkadaşlar tabiki özellikle beni hedef alarak yalancı demiyorlar.Sadece unuttuğumuzu söylediğimiz halde, mümkün değil denmesi doğal olarak bizim yalan söylediğimiz anlamına geliyor. a.s Düşünsenize ailemle yaşadığım çoğu şeyi hatırlamıyor olmam tuhaf değil mi?Arkadaşların bunu görememesi ve ısrarla mümkün değil demesi şaşırtıcı. a.s