• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket hatiralari unutmalimi yada unutmamalimi?

üzücü hatiralari unutmalimi yoksa unutmamalimi?

• Ankete Katılan
    50

Emine

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
1.598
13
318
48
sorum :uhm:yasadigimiz üzücü hatiralarimizi unutmalimiyiz yada hatirada hep saklimi tutmaliyiz????
düsünceleriniz alabilrmiyim....:1hug::1hug:

Unutmak ya da unutmamak bizim elimizde mi sizce?kafamçokkarıştı

Ben aklıma getirmemeye çalışırım ola ki aklıma geldi hemen ilgimi başka yöne çeviririm.Neden kendimi üzeyim ki.Olan olmuştur zaten...

Bilinçli yaptığım birşey değil ama çoğu şeyi unuttum.Tabi silinip gitmiyordur oralarda biryerlerde sinsice bekliyordur :)Halimden memnunum ama, bir yerde kötü hatıraları unutmaya çalışırken diğer şeyleri de unuttuğumuzu duymuştum.Neyseki çok uzun zamandır kötü diyebileceğim unutmak isteyebileceğim kötü olaylar yaşamıyorum. :))

insan ne iyi hatırasını nede kötü hatırasını unutamaz bence.....

tabiki unutmamalı .....sonuçta iyi yada kötü her yaşanılan bizim eserimiz...içinde bizim olduğumuz herşey güzeldir....sonu ne kadar kötü bitsede ....vede bizim katkılarımızla iyidir.yada kötüdür.......o halde tüm benliğimizle sahip çıkmalıyız bence geçmişimize....

Kızlar unutulabilir.Ben 9 yaşına kadar olan çoğu kötü anımı unutmuşum ablam anlatınca hatırlıyorum.Hatta daha büyük yaşlardakileri bile unutmuşum :) Belki mutluluğumun sırrı budur :roflol::roflol: Şaka bir yana bilinç altına itilebiliyor bence.

Unutmak ya da unutmamak bizim elimizde mi sizce?kafamçokkarıştı

dogru sadece bizim elimizde degil canim:1closedeyes:....ama yinede insanin kendi harciycagi gücte cok önemli ...biz nekadar üzücü olaylari unutmaya calisirsak okadarda ileriye bakisimiz degisir bence....Şeniz

hepsinin yeri ayrı istesekte unutamayız...belki üzülürüz belki seviniriz ama iz bıraktıysa hep hatırlarız....

kotu anilari olay olarak unutmamaliyizki ders cikaralim ama o kotu anilara sebebiyet veren kisiyi aninda unutmaliyizki kotu anilarimiza bir yenisini eklemeyelimyerimseniben

kotu anilari olay olarak unutmamaliyizki ders cikaralim ama o kotu anilara sebebiyet veren kisiyi aninda unutmaliyizki kotu anilarimiza bir yenisini eklemeyelimyerimseniben

Bende de tam tersi olayları unutmuşum ama kişileri unutmamışım:))Hepsi istesekte unutulmuyor tabi a.s unutmadıklarımızı da hayatın gerçekleri olarak kabullenip, onlara takılıp kalmamalıyız.Geçmiş geçmişte kalmıştır. a.s

Bence unutulmaz çoğu , unutmak unutmamak bir fayda sağlamaz.
Mühim olan hatırlamak istediğini hatırlamaktır..

Unutamazsınız diyen arkadaşlar acaba beni yalancılıkla itham ettiklerinin farkında mı? :uhm: Burada anlatmaya çalışıyorum işte, unutmak istediğim için mi, yoksa kendiliğinden gelişen bir olay mı bilmiyorum ama geçmişe dair çok az anı var aklımda.

Unutamazsınız diyen arkadaşlar acaba beni yalancılıkla itham ettiklerinin farkında mı? :uhm: Burada anlatmaya çalışıyorum işte, unutmak istediğim için mi, yoksa kendiliğinden gelişen bir olay mı bilmiyorum ama geçmişe dair çok az anı var aklımda.

ben seni çok iyi anlıyorum eğer anılar kötüyse kesinlikle bilinç hatırlamak istemiyor banada hayatımın mutsuz olduğum bir döneminindeki bazı hatıraları sevdiklerim arkadaşlarım anlatıyorlar hiçbir şeyi kolay kolay unutmayan ben hiçbirşey hatırlamıyorum tamamiyle psikolojik bir durum bu canım

zannetmiyorum canim.....Şenizyani seni yalancilikla itham etmiyordurlar....:1closedeyes:
bende ne düsünüyorum biliyormusun insan gecmiste cogu yerde ezilmis, aldatilmis aci cekmis ise bunlari hatirlamak istemezki:çok üzgünüm:
ben gördüm cektim...ama cogunun düsüncesi bu durumda degisik...benide bu cok ilgilendiriyor:1closedeyes:ayni sende oldugu gibi bendede öyle bir durum var cogu seyi hatirlamiyorum:1closedeyes:hatirlamakta istemiyorumyerimseniben
özgürcem biz bu konu hakkinda yanliz degiliz üzülme:1no2:

Back