- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.526
- 30
-
- Konu Sahibi humanbeings
- #1.181
Nasıl eklenecegimi bilmedim lütfen beni de ekleyin. Hergun okuyabilirim kimin sırası ise. Kendi niyetim için de eklenmek isterim.
Yeni liste oluşturmayacağım kızlar. Allah dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin inşallahhumanbeings yeni liste oluşturursanız katılmak istiyorum.Lütfen benide ekleyin
mutlulukbenihicbirakma kardeşi için okumayanlar;
1.Aktif Lora
2. M M_atruska
Sayının tamamlanması için sizi bekliyoruz kızlar.
Soleil12 için okudum Allah'kabul etsinhersey_dua_ile için okumayanlar;
1. E Ebruazra
terliksuu için okumayanlar;
1.Aktif Lora
2. M M_atruska
S Suskunhanim için okumayanlar;
1.Aktif Lora
2. M M_atruska
3. E Ebruazra
mutlulukbenihicbirakma kardeşi için okumayanlar;
1.Aktif Lora
2. M M_atruska
3. E Ebruazra
SoLeiL12 için okumayanlar;
1. @Umut_2019
2.Aktif Lora
3.BettyRuble
4. M M_atruska
5. E Ebruazra
6.Calypso95
7. A Asel Erva
8. K Kirazxyz
Okudum Allah kabul etsin inşallahDuamız; 4444 Salatı Tefriciye
Okuduğumuz kişi;mutlulukbenihicbirakma
Niyeti; Rabbimden dileğim aileme bana yavruma sağlıklı sıhhatli mutlu uzun ömürler nasip eder inşallah Rabbim evladımı sağlıklı sıhhatli güzel ahlaklı büyütmeyi hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah, hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli aza noksanlığı vermeden aklına başında hayırlı bir evlat daha nasip etsin inşallahHayırlısıyla devlet kapısında rızkımı nasip eder inşallah emeklerimi boşa çıkarmasın Rabbim inşallah ve şu mübarek ayların günlerin yüzü suyu hürmetine anneciğimin hayırlısıyla sağlığına kavuşmasını nasip etsin inşallah
Allah'ım yuvama huzur mutluluk bereket versin eşime hayırlı iş helal kazanç hidayet nasip etsin.
Rabbim bizi sevdiklerimizin sağlığıyla yokluğuyla onlarıda bizim sağlık ve yokluğumuzla sınamasın inşallah güzelliklerle doğru yolu göstersin inşallah Amin. Okuyan dua eden herkesten Allah razı olsun.
Dua sahibi; 178 Adet
Dua arkadaşı; 158 Adet okuyacak.
Son tarih; 12.03.2021
1. @_Reyyan
2.humanbeings
3. @Sadelikherseydir
4.safi.naz
5. @Umut_2019
6.Aktif Lora
7.BettyRuble
8. @Hemsirecik
9. M M_atruska
10. E Ebruazra
11.Calypso95
12. @polokey2244
13. @kavs-i kuzah
14. @Sabr-Sukur-Dua
15. A Asel Erva
16. @love_story
17. @Sadelikherseydir ablası
18. @Sadelikherseydir annesi
19.Rbcl
20. @Leyl-i-fer
21.hersey_dua_ile 1
22.hersey_dua_ile 2
23.terliksuu
24. K Kirazxyz
25. S Suskunhanim
26.mutlulukbenihicbirakma
27.SoLeiL12
28.mutlulukbenihicbirakma kardeşi
Hayır canım alma ben okudum bildirim yapmadım
Hayır canım alma ben okudum bildirim yapmadım
Okudum Rabbim kabul etsin inşallahDuamız; 4444 Salatı Tefriciye
Okuduğumuz kişi;mutlulukbenihicbirakma
Niyeti; Rabbimden dileğim aileme bana yavruma sağlıklı sıhhatli mutlu uzun ömürler nasip eder inşallah Rabbim evladımı sağlıklı sıhhatli güzel ahlaklı büyütmeyi hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah, hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli aza noksanlığı vermeden aklına başında hayırlı bir evlat daha nasip etsin inşallahHayırlısıyla devlet kapısında rızkımı nasip eder inşallah emeklerimi boşa çıkarmasın Rabbim inşallah ve şu mübarek ayların günlerin yüzü suyu hürmetine anneciğimin hayırlısıyla sağlığına kavuşmasını nasip etsin inşallah
Allah'ım yuvama huzur mutluluk bereket versin eşime hayırlı iş helal kazanç hidayet nasip etsin.
Rabbim bizi sevdiklerimizin sağlığıyla yokluğuyla onlarıda bizim sağlık ve yokluğumuzla sınamasın inşallah güzelliklerle doğru yolu göstersin inşallah Amin. Okuyan dua eden herkesten Allah razı olsun.
Dua sahibi; 178 Adet
Dua arkadaşı; 158 Adet okuyacak.
Son tarih; 12.03.2021
1. @_Reyyan
2.humanbeings
3. @Sadelikherseydir
4.safi.naz
5. @Umut_2019
6.Aktif Lora
7.BettyRuble
8. @Hemsirecik
9. M M_atruska
10. E Ebruazra
11.Calypso95
12. @polokey2244
13. @kavs-i kuzah
14. @Sabr-Sukur-Dua
15. A Asel Erva
16. @love_story
17. @Sadelikherseydir ablası
18. @Sadelikherseydir annesi
19.Rbcl
20. @Leyl-i-fer
21.hersey_dua_ile 1
22.hersey_dua_ile 2
23.terliksuu
24. K Kirazxyz
25. S Suskunhanim
26.mutlulukbenihicbirakma
27.SoLeiL12
28.mutlulukbenihicbirakma kardeşi
Canım suskunhanım ve mutlulukbenihiçbırakma kardeşi için bildirim yapmamışsın. Saadetim33 için okudum demişsin ama yanlış oldu galiba
Canım okudum demişsin ama kimlere okudun? Listede hala okunmamış görünüyorHayır canım alma ben okudum bildirim yapmadım