Hatim Grubu/ Salat-ı Tefriciye

Duamız; 4444 Salatı Tefriciye
Okuduğumuz kişi; Kara_gozlum Rümeysa
Niyeti; "Rabbimden tek dilegim esim olacak lanet insandan bosanmak hayatimin düzene girmesi benim hayatimanasla karismamasi ailemle kendimle meşgul olmak insallah annemle kardeslerimle huzurlu mutlu hayat sürdürebilmek’
Dua sahibi; 160 Adet
Dua arkadaşı; 153 Adet okuyacak.
Son tarih; 25.09.2020

1. Mehfam Mehfam
2. humanbeings humanbeings
3. Sadelikherseydir Sadelikherseydir
4. M mely15
5. safi.naz safi.naz
6. Umut_2019 Umut_2019
7. Aktif Lora Aktif Lora
8. Kara_gozlum Kara_gozlum
9. BettyRuble BettyRuble
10. Hemsirecik Hemsirecik
11. M M_atruska
12. E Ebruazra
13. Calypso95 Calypso95
14. polokey2244 polokey2244
15. kavs-i kuzah kavs-i kuzah
16. S Sabr-Sukur-Dua
17. love_story love_story
18. A Asel Erva
19. Sadelikherseydir Sadelikherseydir ablası
20. Sadelikherseydir Sadelikherseydir annesi
21. Rbcl Rbcl
22. Leyl-i-fer Leyl-i-fer
23. hersey_dua_ile hersey_dua_ile 1
24. hersey_dua_ile hersey_dua_ile 2
25. terliksuu terliksuu
26. K Kirazxyz
27. S Suskunhanim
28. mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma
29. SoLeiL12 SoLeiL12
Okudum humanbeings humanbeings canım.

‼‼‼‼ ÖNEMLİ ‼‼‼‼
Kızla biliyorsunuz bu hafta Kara_gozlum Kara_gozlum Rümeysa arkadaşımız için okuyacaktık. Ancak kendisi duasından da anlayacağımız üzere zor günler geçiriyor.
Mesaj atıp duaları isterken namazınızı kılıp niyetinizi yapıp bana duanızı gönderir misiniz diye yazıyordum. Rümeysa arkadaşımıza da öyle yazmıştım ancak yaşadığı zor durumlardan dolayı namazını kılamamış. Bir süre dua grubuna devam edemeyecek sanıyorum. Ancak ben duasını tamamlayalım derim eğer siz de uygun görürseniz. Kimin duası kabul olur Allah bilir o yüzden başlamışken yarım bırakmayalım size de uyarsa.
Mehfam Mehfam Sadelikherseydir Sadelikherseydir M mely15 safi.naz safi.naz Umut_2019 Umut_2019 Aktif Lora Aktif Lora BettyRuble BettyRuble Hemsirecik Hemsirecik M M_atruska E Ebruazra Calypso95 Calypso95 polokey2244 polokey2244 kavs-i kuzah kavs-i kuzah S Sabr-Sukur-Dua love_story love_story A Asel Erva Rbcl Rbcl Leyl-i-fer Leyl-i-fer hersey_dua_ile hersey_dua_ile terliksuu terliksuu K Kirazxyz S Suskunhanim mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma SoLeiL12 SoLeiL12
Bana uyar kuzum. İlla bize okumasi gerekmez gönüllülük çok önemli dua da bence.belki o vesileyle o da bu zor günlerinden kurtulur dualarımız kabul olur.

Kızlar eğitim öğretim başladı biliyorsunuz. Ben de bir öğretmenim. Bu hafta başımı kaşıyacak vaktim yoktu desem yeridir. Canlı dersler, okul grupları vs. çok yoğun bir hafta geçirdim. Buralara uğrayamadım bile. 😣

Umut_2019 Umut_2019 canım 4444 sayın tamamlandı. Allah kabul eylesin 🤲🏼🌸😊

X