- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.397
- 29
- Konu Sahibi humanbeings
Ahhhh canim benim ya evet 53 kaldi cuzumde 14.cuz rabbim razi olsun canim benimMüsaitim canım, tefriciye 53 mü kaldı? Okuyamadığın cüzleri yaz okuyayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahhhh canim benim ya evet 53 kaldi cuzumde 14.cuz rabbim razi olsun canim benimMüsaitim canım, tefriciye 53 mü kaldı? Okuyamadığın cüzleri yaz okuyayım
50 b3n 50 human kalan 53tu okumaya caliscam bendeMüsaitim canım, tefriciye 53 mü kaldı? Okuyamadığın cüzleri yaz okuyayım
53 ü okuyorum canim50 b3n 50 human kalan 53tu okumaya caliscam bende
Okudum humanbeings canım.Duamız; 4444 Salatı Tefriciye
Okuduğumuz kişi; Kara_gozlum Rümeysa
Niyeti; "Rabbimden tek dilegim esim olacak lanet insandan bosanmak hayatimin düzene girmesi benim hayatimanasla karismamasi ailemle kendimle meşgul olmak insallah annemle kardeslerimle huzurlu mutlu hayat sürdürebilmek’
Dua sahibi; 160 Adet
Dua arkadaşı; 153 Adet okuyacak.
Son tarih; 25.09.2020
1. Mehfam
2. humanbeings
3. Sadelikherseydir
4. M mely15
5. safi.naz
6. Umut_2019
7. Aktif Lora
8. Kara_gozlum
9. BettyRuble
10. Hemsirecik
11. M M_atruska
12. E Ebruazra
13. Calypso95
14. polokey2244
15. kavs-i kuzah
16. S Sabr-Sukur-Dua
17. love_story
18. A Asel Erva
19. Sadelikherseydir ablası
20. Sadelikherseydir annesi
21. Rbcl
22. Leyl-i-fer
23. hersey_dua_ile 1
24. hersey_dua_ile 2
25. terliksuu
26. K Kirazxyz
27. S Suskunhanim
28. mutlulukbenihicbirakma
29. SoLeiL12
53 tane okudum canım rabbim kabul etsin İnşAllah
Bana uyar kuzum. İlla bize okumasi gerekmez gönüllülük çok önemli dua da bence.belki o vesileyle o da bu zor günlerinden kurtulur dualarımız kabul olur.‼‼‼‼ ÖNEMLİ ‼‼‼‼
Kızla biliyorsunuz bu hafta Kara_gozlum Rümeysa arkadaşımız için okuyacaktık. Ancak kendisi duasından da anlayacağımız üzere zor günler geçiriyor.
Mesaj atıp duaları isterken namazınızı kılıp niyetinizi yapıp bana duanızı gönderir misiniz diye yazıyordum. Rümeysa arkadaşımıza da öyle yazmıştım ancak yaşadığı zor durumlardan dolayı namazını kılamamış. Bir süre dua grubuna devam edemeyecek sanıyorum. Ancak ben duasını tamamlayalım derim eğer siz de uygun görürseniz. Kimin duası kabul olur Allah bilir o yüzden başlamışken yarım bırakmayalım size de uyarsa.
Mehfam Sadelikherseydir M mely15 safi.naz Umut_2019 Aktif Lora BettyRuble Hemsirecik M M_atruska E Ebruazra Calypso95 polokey2244 kavs-i kuzah S Sabr-Sukur-Dua love_story A Asel Erva Rbcl Leyl-i-fer hersey_dua_ile terliksuu K Kirazxyz S Suskunhanim mutlulukbenihicbirakma SoLeiL12
Kuzum ben okudum ki bildirim yaptım sanıyordum
Evet canim kendi niyetime de okudumKara_gozlum canım benim 50 tane tefriciyeyi bitirebildin mi