Hatim Grubu/ Salat-ı Tefriciye

Okudum canım bitti. Perşembe ve cuma için okuyacaktım ama. Bu sefer bir anda bitireyim dedim

Bitirdim canım, rabbim gonlundekini hayırlısıyla kabul etsin

humanbeings merhaba. Bu duayla ilgili bir şey sormak istiyorum. Abdestsiz okunuyor değil mi? Ve kaç günde bitirilmesi diye bir şey var mı? Yoksa bir gün oku bir gün okuyamazsın. Toplam 2 ay sürer böyle oluyor mu yoksa bir an evvel bitirmek mi gerek? Bir de mesela uzanırken yürürken vs her durumda okunabiliyor değil mi?

Okudum canim❤

Tmm bitrdim inşallah

Duamız; 4444 Salatı Tefriciye
Okuduğumuz kişi; Umut_2019 Sahire Gökçe
Niyeti; "Ya Rabbi Sahire Gökçe kuluna Hidayet ver. Namazlarini vaktinde kılmayı nasip eyle. Kredi borçlarını bir an önce bitirip faizden kurtulmayı nasip eyle. Devam eden davasını hayırla sonuçlandırıp karşı taraftan haklarını almayı nasip eyle. Amin Amin Amin”
Dua sahibi; 160 Adet
Dua arkadaşı; 153 Adet okuyacak.
Son tarih; 18.09.2020

1. Mehfam
2. humanbeings
3. Sadelikherseydir
4. M mely15
5. safi.naz
6. Umut_2019
7. Aktif Lora
8. Kara_gozlum
9. BettyRuble
10. Hemsirecik
11. M M_atruska
12. E Ebruazra
13. Calypso95
14. polokey2244
15. kavs-i kuzah
16. S Sabr-Sukur-Dua
17. love_story
18. A Asel Erva
19. Sadelikherseydir ablası
20. Sadelikherseydir annesi
21. Rbcl
22. Leyl-i-fer
23. hersey_dua_ile 1
24. hersey_dua_ile 2
25. terliksuu
26. K Kirazxyz
27. S Suskunhanim
28. mutlulukbenihicbirakma
29. SoLeiL12

Merhabalar Abdestsiz okunuyor evet. Kısa sürede bitirilmesi daha uygun duanın çok uzamaması açısından Her zaman okunabilir yani en azından ben öyle düşünüyorum ama tabi ki abdestli ve kıbleye dönüp okumak daha faziletli diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…