- 17 Temmuz 2024
- 518
- 220
- 18
- Konu Sahibi Sessizbalon
-
Rabbim kabul etsin inşallah Mükerrem benim adım bebek istiyorum şuan gecikme yaşıyorum korkudan elim teste gitmiyor duanız da yer almak isterimArkadaşlar
Kuran hatmimin bitmesine 11 sayfa kaldı, eğer dua isteyen varsa isim olarak dua etmek istiyorum eğer buradan yazamazsanız özelden mesaj atabilirsiniz Allah'ın izniyle bir iki güne bitmiş olacak duasını yapacağım
Merhaba Allah kabul etsin ismim Edanur Şuan hamileyim daha 7 haftalık. Bana da dua edermisib inşallah sağlıkla kucağıma alayımArkadaşlar
Kuran hatmimin bitmesine 11 sayfa kaldı, eğer dua isteyen varsa isim olarak dua etmek istiyorum eğer buradan yazamazsanız özelden mesaj atabilirsiniz Allah'ın izniyle bir iki güne bitmiş olacak duasını yapacağım
Bu arada inşallah hamilesinizdir daha önce hiç gecikme yaşadınız mı son 3 aydırRabbim kabul etsin inşallah Mükerrem benim adım bebek istiyorum şuan gecikme yaşıyorum korkudan elim teste gitmiyor duanız da yer almak isterim
Allah hatmini kabul etsin canım inşallahArkadaşlar
Yaşamadım canım ben çok değişik.durumdayim Allah'ım inşallah bu sefer olmuştur kuzum ben adete 1 hafta kala ovulasyon da yumurtlama yakaladım üst üste 2 gün 3. Siliklesti kaset test yaptım çıkmadı bakalım nolcakBu arada inşallah hamilesinizdir daha önce hiç gecikme yaşadınız mı son 3 aydır
Bende dua edeceğim sana hamilelerin duası kabul olurmus sende bana etMerhaba Allah kabul etsin ismim Edanur Şuan hamileyim daha 7 haftalık. Bana da dua edermisib inşallah sağlıkla kucağıma alayım
Ne güzel bir kalbiniz var. Rabbim sizinde kalbinizden geçen dualarınızı kabul eylesin inşallah ❤Arkadaşlar
Tamamdır canım duanla ismini yazıcam şimdi inşallah güzel haberinide alırız inşallahRabbim kabul etsin inşallah Mükerrem benim adım bebek istiyorum şuan gecikme yaşıyorum korkudan elim teste gitmiyor duanız da yer almak isterim
Tabi ki de canım ederim ismini yazıcam,inşallah sağlıkla huzurla kolaylıkla nasip etsin RabbimMerhaba Allah kabul etsin ismim Edanur Şuan hamileyim daha 7 haftalık. Bana da dua edermisib inşallah sağlıkla kucağıma alayım
Amin canım benim inşallah, yazıcam isminiAllah hatmini kabul etsin canım inşallahbende 2 yıldır evliyim bebek istiyorum bana da dua eder misin adım Büşra
Allah razı olsun inşallah öyledirNe güzel bir kalbiniz var. Rabbim sizinde kalbinizden geçen dualarınızı kabul eylesin inşallah ❤
Allahım hatiminizi kabul etsinArkadaşlar
Aminn, inşallah Rabbim kabul eder güzel haberlerini alırız tez vakitte ismini duasını alıyorum şimdi canımAllahım hatiminizi kabul etsin
Ben kendim için deilde arkadaşım için talisman duanıza 7 yìldan fazladır hamilelik oluşmuyor. Onun içinde dua edermisiniz belki sizin duaniz hatimizni uyi gelir arkadasimaismi billur
Etmezmiyim ben gibi oldun heralde inşallah hamilesindir bende geciktim 2 gün öylelikle test yaptım bende pvulasyon kullanmıştım. Normalde gecikmezdim. Hadi bakalım inşallah bi bebiş de sende vardır kaç gün geciktinBende dua edeceğim sana hamilelerin duası kabul olurmus sende bana et
Bugün 2. Günün kuzum benim adete 1 hafta kala ovulasyon da pik gördümEtmezmiyim ben gibi oldun heralde inşallah hamilesindir bende geciktim 2 gün öylelikle test yaptım bende pvulasyon kullanmıştım. Normalde gecikmezdim. Hadi bakalım inşallah bi bebiş de sende vardır kaç gün geciktin
Varsa silikte olsa çıkar zaten. Çünkü 6 günde döllense 3 gündür kanında az da olsa yükselmiştir idrara da geçerBugün 2. Günün kuzum benim adete 1 hafta kala ovulasyon da pik gördüm
Dün sabah kaset yaptım çıkmadı bence varsa bile daha idrara geçmedi herhaldeVarsa silikte olsa çıkar zaten. Çünkü 6 günde döllense 3 gündür kanında az da olsa yükselmiştir idrara da geçer
Bana da dua eder misin çok ihtiyacım var ismim şükran Allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah şimdidenArkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?