- 17 Temmuz 2024
- 518
- 220
- 18
- Konu Sahibi Sessizbalon
-
Aminn inşallah, Rabbim hepimizden razı olsun inşallah canımYaa ne güzel bir hayırdır bu böyle rabbim bu güzel düşüncenin mukafatini fazlasıyla versin sana duaların kabul olsun, Şule Erözkan dusuklerden sonra hamileyim sağlıcakla doğup hayırla büyümesinden başka duam yok, duanda yer verirsen çok mutlu olurum inşallah bende sana dua edeceğim, bu güzel düşüncen için Allah senden razı olsun
Allahın izniyle ederim tabi not alıyorum da eğer isterseniz ne için dua istediğinizi yazabilirmisiniz özelden de yazabilirsiniz isterseniz detaylı dua etmek daha iyi hissetiriyorBana da dua eder misin çok ihtiyacım var ismim şükran Allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah şimdiden
ismim Duygu hamile kalabilmek ve saglıklı hayırlı bebeğimin olması için dua edermisiniz Allah kabul etsin...Arkadaşlar
Kuran hatmimin bitmesine 11 sayfa kaldı, eğer dua isteyen varsa isim olarak dua etmek istiyorum eğer buradan yazamazsanız özelden mesaj atabilirsiniz Allah'ın izniyle bir iki güne bitmiş olacak duasını yapacağım
Not alıyorum Allah'ın izniyle ederim canımismim Duygu hamile kalabilmek ve saglıklı hayırlı bebeğimin olması için dua edermisiniz Allah kabul etsin...
Ne kadar güzel düşünmüşsünüz Allah kabul etsin inşallahArkadaşlar
Kuran hatmimin bitmesine 11 sayfa kaldı, eğer dua isteyen varsa isim olarak dua etmek istiyorum eğer buradan yazamazsanız özelden mesaj atabilirsiniz Allah'ın izniyle bir iki güne bitmiş olacak duasını yapacağım
Hayatımın kolaylaşması kötü insanlara maruz kalmamak huzurlu bir hayatım olsun bide hayırlı bir evlatAllahın izniyle ederim tabi not alıyorum da eğer isterseniz ne için dua istediğinizi yazabilirmisiniz özelden de yazabilirsiniz isterseniz detaylı dua etmek daha iyi hissetiriyor
Allah razı olsun ... cok sagolun tüm isteyenlerin olsun insallah...Not alıyorum Allah'ın izniyle ederim canım
Amin inşallahNe kadar güzel düşünmüşsünüz Allah kabul etsin inşallahgönlünüzün muradını versin banada sağlıklı bir bebeğim olması için dua ederseniz çok mutlu olurum ismim ferdane
İnşallah aminnn, senden de razı olsun İnşallah canımAllah razı olsun ... cok sagolun tüm isteyenlerin olsun insallah...
Cümlemizden inşallah canım sende sağ ol,not aldımHayatımın kolaylaşması kötü insanlara maruz kalmamak huzurlu bir hayatım olsun bide hayırlı bir evlatAllah hatmini dualarını kabul etsin razı olsun gerçekten çok sağol
Canım Allah kabul etsin öncelikle. Bana da tez vakitte evlat sahibi olabilmem için dua eder misin? Allah razı olsun biraz duygulandım bu davranısın karsısındaArkadaşlar
İsmim Nisanur hamilelik şüphem var biliyorsun zaten canim,hatminde bende çok yer almak istiyorum,rabbim kabul eder inşallah güzel haberler alırız hepimizArkadaşlar
Aminnnn inşallah canım , Allahın izniyle ederim tabi not alıyorumCanım Allah kabul etsin öncelikle. Bana da tez vakitte evlat sahibi olabilmem için dua eder misin? Allah razı olsun biraz duygulandım bu davranısın karsısında
İnşallah canım benim not alıyorum,inşallah vardır inşallahİsmim Nisanur hamilelik şüphem var biliyorsun zaten canim,hatminde bende çok yer almak istiyorum,rabbim kabul eder inşallah güzel haberler alırız hepimiz
İnşallah ne zaman duasını yapacaksınız acabaİnşallah canım benim not alıyorum,inşallah vardır inşallah
Allah'ın izniyle bugün yada yarın yaparım diye düşünüyorum canımİnşallah ne zaman duasını yapacaksınız acabaAllah razı olsun
TamamAllah'ın izniyle bugün yada yarın yaparım diye düşünüyorum canım
Allah kabul etsin hatmini canım İnşallah bu güzel düşüncenin mükafatını kat kat versin. Bayramgül adım bana da dua eder misin sağlıklı hayırlı bir evladım olsun 5 senedir bekliyorumArkadaşlar
Merhaba Allah razı olsun banada dua edermisiniz adım gülsen inşallah bebeğim olurArkadaşlar
İnşallah canım Allah razı olsun,not aldım Allahın izniyleAllah kabul etsin hatmini canım İnşallah bu güzel düşüncenin mükafatını kat kat versin. Bayramgül adım bana da dua eder misin sağlıklı hayırlı bir evladım olsun 5 senedir bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?