Gebeliğe Hazırlık 🐣🐣🐣11mm yumurta ve çatlatma iğnesi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben üç kez klomen bir kez de femera kullanmıştım büyüme olmadı daha sonra gonalf iğne kullandım 450 ml o da yetersiz geldi büyümedi 11 mm de kaldı , sonra klomen ve merional iğne kullandım şükür büyüdü

Cok sukur guzel sonuc almissin canim bende bugun adetin 9. Gunu gittim 11mm di yumurtam birde doktorumun yuz ifadesi degisince korktum bian direk tup bebek deniycez diye dusundum carsambf gunu ins duzelir birazDa olsa buyur ins

Cok sukur guzel sonuc almissin canim bende bugun adetin 9. Gunu gittim 11mm di yumurtam birde doktorumun yuz ifadesi degisince korktum bian direk tup bebek deniycez diye dusundum carsambf gunu ins duzelir birazDa olsa buyur ins
Büyür canım çok etkili iğneler var onlara geçsin tüp bebekte de aynı yöntem uygulanıyor normal ilişki olarak deneyin ilk önce . Polikistik overle hamile kaldım diye bir konum var eğer okursan sana daha çok yardımcı olacağını düşünüyorum . Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…