• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🐣🐣🐣11mm yumurta ve çatlatma iğnesi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 11mm yumurtan buyudumu acaba suan bende ayni durumdayim ve carsamba gunune kontrol verdi tekrar merak ediyorum carsambaya kadar buyurmu buyumezmi femara kullaniyorum gunde 2 sabahbaksam seklinde anladigim kadariyla sen hamile kalmissin canım nasil olfu yumurta kac mm kaldin 🤲🥰
Canım ben üç kez klomen bir kez de femera kullanmıştım büyüme olmadı daha sonra gonalf iğne kullandım 450 ml o da yetersiz geldi büyümedi 11 mm de kaldı , sonra klomen ve merional iğne kullandım şükür büyüdü

Canım ben üç kez klomen bir kez de femera kullanmıştım büyüme olmadı daha sonra gonalf iğne kullandım 450 ml o da yetersiz geldi büyümedi 11 mm de kaldı , sonra klomen ve merional iğne kullandım şükür büyüdü
Cok sukur guzel sonuc almissin canim bende bugun adetin 9. Gunu gittim 11mm di yumurtam birde doktorumun yuz ifadesi degisince korktum bian direk tup bebek deniycez diye dusundum carsambf gunu ins duzelir birazDa olsa buyur ins 😥🤦

Cok sukur guzel sonuc almissin canim bende bugun adetin 9. Gunu gittim 11mm di yumurtam birde doktorumun yuz ifadesi degisince korktum bian direk tup bebek deniycez diye dusundum carsambf gunu ins duzelir birazDa olsa buyur ins 😥🤦
Büyür canım çok etkili iğneler var onlara geçsin tüp bebekte de aynı yöntem uygulanıyor normal ilişki olarak deneyin ilk önce . Polikistik overle hamile kaldım diye bir konum var eğer okursan sana daha çok yardımcı olacağını düşünüyorum . Allah gönlüne göre versin

Back