• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🐣🐣🐣11mm yumurta ve çatlatma iğnesi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minicikpandam

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
2.291
4.073
133
29
Kızlar merhaba . Gonal f kullandım yumurta büyütmek için sadece 9-10-11 mm olmuş yumurtalar cuma gününe çatlatma iğnesi verdi doktor 11 mm olan yumurta üç gün içinde kaç mm büyüyebilir ki? Yani bu şekilde olup hamile kalan oldu mu ?

Kızlar merhaba . Gonal f kullandım yumurta büyütmek için sadece 9-10-11 mm olmuş yumurtalar cuma gününe çatlatma iğnesi verdi doktor 11 mm olan yumurta üç gün içinde kaç mm büyüyebilir ki? Yani bu şekilde olup hamile kalan oldu mu ?
ben sağlıklı ve gelişen yumurtaların günde 2 mm büyüdüğünü biliyordum dr öyle demişti
1-2 mm oluyor

Kaç gün kullandın ve 11 mm olmuş canım ona göre büyüme hızını düşünebiliriz

Kızlar selam ben 12 Haziran'da çatlatma iğnesi vuruldum. İğneden sonra 13. Gün kan verdim negatif adet olmadım 18. Gün kan verdim negatif ve hala adet olmadım doktorumla konuştum tarlusal al dedi tarlusal biteli 4 gün oldu hala yok kötü bişey olmasından korkuyorum . Tarlusal kullandığım zaman 4-5 gün içinde olurdum

Benim de döngümün 12. Gününde yumurtalarım 12 mmdi o yüzden sordum. Doktor bu ay gebe kalmazsan bir sonraki ay ilaç vereyim dedi. Umutlanmalı mıyım bu ay hiç bilmiyorum

Gelişebilirde gelişmeyebilirde benim 11mm büyümüştü 13.gunu ilk klomen kullandığım ay doktor bu ay ovülasyon olmayacak diyip duphaston vermişti

Kızlar selam ben 12 Haziran'da çatlatma iğnesi vuruldum. İğneden sonra 13. Gün kan verdim negatif adet olmadım 18. Gün kan verdim negatif ve hala adet olmadım doktorumla konuştum tarlusal al dedi tarlusal biteli 4 gün oldu hala yok kötü bişey olmasından korkuyorum . Tarlusal kullandığım zaman 4-5 gün içinde olurdum
On içinde olman lazım canım bekle derim

Canım 11mm yumurtan buyudumu acaba suan bende ayni durumdayim ve carsamba gunune kontrol verdi tekrar merak ediyorum carsambaya kadar buyurmu buyumezmi femara kullaniyorum gunde 2 sabahbaksam seklinde anladigim kadariyla sen hamile kalmissin canım nasil olfu yumurta kac mm kaldin 🤲🥰

Back