• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hatay'lilar ve Hatay'da gorev yapanlar

Babyrose07

Düşünme boşver
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
573
497
103
Selam arkadaşlar, memleketi Hatay olanlar ve Hatay da gorev yapmakta olanlar. Eşimin atamasi Hatay'a yapildi. Tam olarak Hatay'in neresi daha bilmiyoruz. Turkiyenin taaa batisindan Hatay'a gidecegiz insallah. Nasıl bir yerdir yasam sekli insanlari nasildir cok merak ediyorum. Engin bilgisi olan arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum. Cevap veren herkese simdiden tesekkur ederim.

Merbaha ben hatayliyim ,nedense cevap vermek istedim insanların iyiside var kotusude bunu şehir olarak ayart edemeyiz tabi.ama Hatay güzel yerdir insanı sıcaktır içiniz rahat olsun yemekleride güzeldir 🥰Allh yardımcıniz olsun

Merbaha ben hatayliyim ,nedense cevap vermek istedim insanların iyiside var kotusude bunu şehir olarak ayart edemeyiz tabi.ama Hatay güzel yerdir insanı sıcaktır içiniz rahat olsun yemekleride güzeldir 🥰Allh yardımcıniz olsun
Tesekkur ederim. Tabikide her turlu insan heryerde vardir, insanlari iyidir ya da kötüdür manasinda sormadim. Her yorenin insan tipi vardir o anlamda sordum😊. Yaz kış havasi nasildir gibi. Bizim burasi aşırı nemlidir mesela😊 karadenizdeyim ben

Selam arkadaşlar, memleketi Hatay olanlar ve Hatay da gorev yapmakta olanlar. Eşimin atamasi Hatay'a yapildi. Tam olarak Hatay'in neresi daha bilmiyoruz. Turkiyenin taaa batisindan Hatay'a gidecegiz insallah. Nasıl bir yerdir yasam sekli insanlari nasildir cok merak ediyorum. Engin bilgisi olan arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum. Cevap veren herkese simdiden tesekkur ederim.
hataylıyım fakat istanbulda yaşıyorum.İstanbulda yaşayan biri olarak elbetteki hatay biraz sıkıcı geliyor bana.Genel olarak güzel şehirdir evet ama ben zamanında yurt dışındada yaşadığım için memleketimin biraz daha geride kaldığını düşünüyorum.En son geçen sene gittim gerek antakya gerek reyhanlı dörtyol kırıkhan.Tam sınır bölgesi olduğu için çok suriyeli vardı.Tabi bu bir ayda ülkemizden gidenler çok oldu şuanda ne durumda bilmiyorum.Ama hatayın içerisindeki en güzel yer neresi dersen kesinlikle iskenderun derim.Denizi,Diğer yerlerde biraz daha nadir gördüğüm yeşilliği derken alıp götürür seni.Yurt dışında yetişip son 3 yılımı istanbulda geçiren biri olarak sadece iskenderunu kendime biraz daha yakın buluyorum.Ben tamamiyle şehir insanıyım köy hayatı hataya biraz daha yatkın.Bu yuzden iskenderun iyidir gözümde ☺️

hataylıyım fakat istanbulda yaşıyorum.İstanbulda yaşayan biri olarak elbetteki hatay biraz sıkıcı geliyor bana.Genel olarak güzel şehirdir evet ama ben zamanında yurt dışındada yaşadığım için memleketimin biraz daha geride kaldığını düşünüyorum.En son geçen sene gittim gerek antakya gerek reyhanlı dörtyol kırıkhan.Tam sınır bölgesi olduğu için çok suriyeli vardı.Tabi bu bir ayda ülkemizden gidenler çok oldu şuanda ne durumda bilmiyorum.Ama hatayın içerisindeki en güzel yer neresi dersen kesinlikle iskenderun derim.Denizi,Diğer yerlerde biraz daha nadir gördüğüm yeşilliği derken alıp götürür seni.Yurt dışında yetişip son 3 yılımı istanbulda geçiren biri olarak sadece iskenderunu kendime biraz daha yakın buluyorum.Ben tamamiyle şehir insanıyım köy hayatı hataya biraz daha yatkın.Bu yuzden iskenderun iyidir gözümde ☺
Cok aciklayici olmus tesekkur ederim. Siz sehir insaniyim dediginize gore cikarimlarinizdan varsayarsam sehir olarak cok zorlanmayacagim bir yer anlasilan. Cunku ben oldum olasi istanbulun karışikligini sevemedim. Ankarayi cok severim mesela. Sanirim hatayda da bir tek suriyelilerden alisma zorlugu cekebilirim onlarda insan ama iste zorlanacagimi dusunuyorum niyeyse

Cok aciklayici olmus tesekkur ederim. Siz sehir insaniyim dediginize gore cikarimlarinizdan varsayarsam sehir olarak cok zorlanmayacagim bir yer anlasilan. Cunku ben oldum olasi istanbulun karışikligini sevemedim. Ankarayi cok severim mesela. Sanirim hatayda da bir tek suriyelilerden alisma zorlugu cekebilirim onlarda insan ama iste zorlanacagimi dusunuyorum niyeyse
ooo ankarayada gitmişliğim var sessiz sakin biyer aynen aynen ankaraya benzer işte:super: hatta ankarada sincanda bi sokakda yürürken "burası hataya ne çok benziyor yaa "demiştim eşime ve ankarayıda beğenmemiştim.:olamaz:Yani beğenmemekdn kastım orda yaşarsam çok sıkılırım diyordum bu manada yoksa memleketimin her karışı güzeldir.Aynen suriyeli sıkıntısı vardı hatayda en son ama son durumkar malum herkes gitti falan diyolarda bilmiyorum siz nereye gideceğinizi öğrendiktn snra bana ulaşın merak ederim ☺️Köye yerleşmezsiniz diye düşünüyorum o yuzden köylerden bahsetmedm yoksa gerçktn çok güzel köylerde var.☺️☺️

ooo ankarayada gitmişliğim var sessiz sakin biyer aynen aynen ankaraya benzer işte:super: hatta ankarada sincanda bi sokakda yürürken "burası hataya ne çok benziyor yaa "demiştim eşime ve ankarayıda beğenmemiştim.:olamaz:Yani beğenmemekdn kastım orda yaşarsam çok sıkılırım diyordum bu manada yoksa memleketimin her karışı güzeldir.Aynen suriyeli sıkıntısı vardı hatayda en son ama son durumkar malum herkes gitti falan diyolarda bilmiyorum siz nereye gideceğinizi öğrendiktn snra bana ulaşın merak ederim ☺Köye yerleşmezsiniz diye düşünüyorum o yuzden köylerden bahsetmedm yoksa gerçktn çok güzel köylerde var.☺☺
Yok ilcelerin merkezlerinde ama hangi ilce onu bilmiyoruz daha, ben sakinlik ariyorum, dediginiz gibi ankara gibiyse cok rahat olur bnm icin😊😊

Merhaba bende hatayda yaşıyorum eşim buralı, ben edirneliyim :) güzel biyer alışması kolay insanları iyi sıcak kanlı ben çok zorlanmadım özellikle yemekleri :) umarım sende memnun kalırsın.

Back