Arkadasim gecmis olsun, insallah saglikli embriyolariniza kavusursunuz
Ben de Pgt sebebiyle tup bebek surecine giren biri olarak, saglikli embriyo icin canla basla bu tedaviyi yuruten herkesi cok iyi anliyorum
Fakat duzeltmek istedigim bir nokta var, ben Memorialde tedavi goruyorum. Setup ucretini pahali bulmussunuz, dogru, ucretler yuksek ama bu setup icerisinde ne kadar embriyonuz olursa olsun ek ucret almadan tum embriyolari inceliyorlar. Benim 9 embriyom girdi pgt ye, 2500 dolar dahilinde. Sanirim zam gelmis, 3000 olmus senin yazdigina gore.
Her merkezin sistemi farkli oluyor. Sizin gittiginiz sadece hastaligin haritasini cikarmaya setup adini vermis, embriyolarin incelenmesi bu ucrete dahil degilmis. Ekstra her embriyoya 500 dolar vermek bence cok yuksek, 10 embriyo olsa 5000 dolar demek oluyor.
Bu hesapla Memorialin fiyati cok cok uygun kaliyor. Zaten ben de arastirirken en insafli ve bu konuda deneyimli olarak Memorial e bulmustum.
Sadece bir yanlis anlasilmayi duzeltmek istedim. Burada pek cok arkadas bilgi sahibi olmaya calisiyor ve merkezini ona gore seciyor, ben dahil