Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek MerkezleriHatay mozaik Hastanesi tüp bebek merkezi
Merhabalar kızlar. Ben burada tedaviye başlayacağım. Bilgisi olanlar varsa paylaşırlarsa çok sevinirim. Forumda hiç yazan olmamış. Ben sürecimi paylaşacağım inşallah.
Merhabalar kızlar. Ben burada tedaviye başlayacağım. Bilgisi olanlar varsa paylaşırlarsa çok sevinirim. Forumda hiç yazan olmamış. Ben sürecimi paylaşacağım inşallah.
Ümit zağteroğlu mükkemmel bi insan beni oyle motive ettiki surec cok zor ama harfiyen uyguladiginda problem yok tüp bebek yapmak istiyorsan Ümit Zağteroğlundan şaşma derim 10 yıl sonra gebeyim cok şükür önce Allah a şükür sonra Ümit zağteroğluna...