• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet hatalı sünnet!!!

durukuzey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
18
0
36
Kırıkkale
şuan 9 aylık oğlum var bundan 3 ay önce sünnet yaptırdık... ama öncesinde pipisinin ucunda yapışıklık vardı bu yüzden yaptırdık sünnet ama zaten istiyorduk buda bahane oldu... fakat benim oğlumda sünnet deliği aşağıya bakıyormuş . böle durumlarda sünnet olmaması gerekiyormuş fakat dr kolaya kaçmış ucu yapşık diye bakmamış 1 yaşından sonra tekrar ameliyat oabilir:((((

şuan 9 aylık oğlum var bundan 3 ay önce sünnet yaptırdık... ama öncesinde pipisinin ucunda yapışıklık vardı bu yüzden yaptırdık sünnet ama zaten istiyorduk buda bahane oldu... fakat benim oğlumda sünnet deliği aşağıya bakıyormuş . böle durumlarda sünnet olmaması gerekiyormuş fakat dr kolaya kaçmış ucu yapşık diye bakmamış 1 yaşından sonra tekrar ameliyat oabilir:((((

bizimde 26 sındqa hem amelıyatımız hemde sunnetımız var benım oglumun da pıpısının ucu yapısık bı kac kere ıntıhap oldu ayrıca hıdroselıde var onun ıcın amelıyat olması gerekıyıor
nasıl anladınız ucunun asagıda oldugunu doktor mu soyledı 1 yasında nasıl bı amelıyat olacak bende gıdınce sorayım doktora yanlıs bısey olmasın
sızede cok gecmıs olsun nerde yaptırdınız amelıyatını ıste her doktora guenmemk gerekıyor ıslerını bastan savma yapıyorlar ceremesını cocuklarımız ve bız cekıyoruz bende bu durumdan cok uzgun ve sıkıntılıyım ınsallah sorunsuz atlatırız

bizimde 26 sındqa hem amelıyatımız hemde sunnetımız var benım oglumun da pıpısının ucu yapısık bı kac kere ıntıhap oldu ayrıca hıdroselıde var onun ıcın amelıyat olması gerekıyıor
nasıl anladınız ucunun asagıda oldugunu doktor mu soyledı 1 yasında nasıl bı amelıyat olacak bende gıdınce sorayım doktora yanlıs bısey olmasın
sızede cok gecmıs olsun nerde yaptırdınız amelıyatını ıste her doktora guenmemk gerekıyor ıslerını bastan savma yapıyorlar ceremesını cocuklarımız ve bız cekıyoruz bende bu durumdan cok uzgun ve sıkıntılıyım ınsallah sorunsuz atlatırız

dr sünnetten çıkınca söyledi o zaman tabi durumun ciddiyetini anlamadık sonra ürolojiye götürün dedi... gittik 1 yaşında tekrar gelin ameliyat gerekebilir dedi neden sünnet yaptırdınız dei yapışık olduğu için dedik... ama dr nin bakması gerekiyormuş eğer farketseydi ikisi aynı anda yapılabilirmiş hem sünnet hemde diğer işlem ama malesefff baştan sağma yapmış dr... ayrıca eğer bilinseydi bu durum sünnette sünnet derisi ile o kısım düzeltile biliyormuş ama şimdi naıl bi işlem olacak bi fikrim yok...

ben de oğluma yenidoğan sünneti yaptırmak istiyorum... ama böyle şeyler duyunca da tereddüt ediyorum... vazmı geçsem acaba....
inşallah sorunsuz şekilde olur ameliyatını, düzelir bebişinizin durumu...

ben de oğluma yenidoğan sünneti yaptırmak istiyorum... ama böyle şeyler duyunca da tereddüt ediyorum... vazmı geçsem acaba....
inşallah sorunsuz şekilde olur ameliyatını, düzelir bebişinizin durumu...

DR yenidoğan sünnetini öneriyor.. 24 saat sonra yaılması uygunmuş çünkü anesteziye gerek kalmadan yaplıyormuş bizim bi yanlışımızda bu oldu çünkü 6 aylık olduğunda anestezi uygulandı buda 1 yaşına kadar sakıncalıymış ama yeni doğun anesteziye gerek kalmıyormuş...

Back