- 18 Haziran 2024
- 99
- -9
- 21
-
- Konu Sahibi ezgigizem_
Bacım dün ayrıldım işte ayrılırken konuştum tekce sonra da engelledimAydıldığınız şahıslarla konuşmayı bırakın. Koca olur sevgili olur farketmez.
Dün ayrıldık ve dün konuştum işte ayrılırken sadece. Konuşmam bitince de her yerden engelledim zaten. Aldığı hediyeleri de çöpe atıp kendine başka keriz bul dedimAyrılınca konuşmayı da kesin sağlıklı olan bu. Bunu yapan erkek genellikle manipülatif olup size suçluluk psikolojisi yüklemeye çalışandır
O zaman zaten ayrılmışsın ne düşünürse naparsa yapsın.Bacım dün ayrıldım işte ayrılırken konuştum tekce sonra da engelledim
İşte böyle yapıyor ya benim boğazlayasım geliyorO zaman zaten ayrılmışsın ne düşünürse naparsa yapsın.
Ama manipüle etme hakkını hala kendinde buluyor. Konuşmayı keserken de dedim ki tırnağim ve saçımın teline bile değmezsin sg şimdi dedim cevap vermesini beklemeden engelledimTakdir bekliyorsun…
Aferin kız engeli basmışsın…
Ama manipüle etme hakkını hala kendinde buluyor. Konuşmayı keserken de dedim ki tırnağim ve saçımın teline bile değmezsin sg şimdi dedim cevap vermesini beklemeden engelledim
Iyi boğazla alla allaaa kime neyi anlatıyozİşte böyle yapıyor ya benim boğazlayasım geliyor
Silmissin çok da düşünme. Günah çıkartıyor.Bir erkek hatalar yapıp uyarmanıza rağmen düzelmeyip ayrıldıktan sonra sen ayrıldın zaten benden, kolay Silebiliyorsan sana ne diyim vs diyen birisi hangi psikolojiyle bunu yapar? Kolay silebildiğim için gururuna mı yediremiyorgaliba sileceğimi düşünmedi silince de yediremedi
eğer 20 yaşındaysa ergendir erkek,ergenler herşeyi yaparlar sorgulama bence önüne bakBir erkek hatalar yapıp uyarmanıza rağmen düzelmeyip ayrıldıktan sonra sen ayrıldın zaten benden, kolay Silebiliyorsan sana ne diyim vs diyen birisi hangi psikolojiyle bunu yapar? Kolay silebildiğim için gururuna mı yediremiyorgaliba sileceğimi düşünmedi silince de yediremedi
24 yaşında...eğer 20 yaşındaysa ergendir erkek,ergenler herşeyi yaparlar sorgulama bence önüne bak
20 ile 24 yaş arasında sadece sayı farkı var erkeklerın kafaları kadınlara göre geç basar ,çoçuk işte erkekler 35 40lara dogru olgunlaşır her yaptığını ciddiye alma24 yaşında...
Bir erkek hatalar yapıp uyarmanıza rağmen düzelmeyip ayrıldıktan sonra sen ayrıldın zaten benden, kolay Silebiliyorsan sana ne diyim vs diyen birisi hangi psikolojiyle bunu yapar? Kolay silebildiğim için gururuna mı yediremiyorgaliba sileceğimi düşünmedi silince de yediremedi