- 20 Temmuz 2023
- 102
- 4
- 16
- Konu Sahibi Meaculpa34
-
Takıntı haline getimiş olabilir misiniz? Psikyatra gittiniz miÖlmek bile istedim.
Girilmemesi gereken yerlere girmiş göz kenarı gibi orantısızlık var bu estetik hata kabul etmeyinAmeliyat öncesi imzalattıkları sayfalarca dökümandan sonra dava süreci anca ek yorgunluk olur.Adam normal sınırlarda der geçer.
En iyisi kimse orada burada paylaşıp araştıranları bilgilendirmek.
Ben açıkçası yabancı platformlarda doktorumu soran birine denk geldiğim an yapıştırıyorum yaşadığım süreci.Bana bir faydası yok ama düşünene bari olsun.
Senin göz kenarını birini daha çok olmak üzere oysalar ters bir üçgen inse kaş arandan psikiyatriye gider miydin?Takıntı haline getimiş olabilir misiniz? Psikyatra gittiniz mi
Böyle yaşamak buna katlanmak öyle zor ki.Bu çektiklerimin bedelini hiç bir şey ödeyemez.Dayanamıyorum.Bir burun fazladan kazınınca düzeltilmesi büyük burna göre daha zor değil mi üstelik?Alınan fazlalığı yerine koymaya çalışmak ne acı.Göz çevresine girilir mi?!
Evet giderdim . Çünkü fotolara baktım burnunuz gayet normal duruyor hiç dediğiniz gibi bir sıkıntı göremem benSenin göz kenarını birini daha çok olmak üzere oysalar ters bir üçgen inse kaş arandan psikiyatriye gider miydin?
Benim doktorum tıpkı öyle yaptı doğal istememe rağmen c şeklinde kavis ve ucu çok kalkık delikler görünüyor ve mesajlarda öyle istemediğimi ama neden böyle olduğunu belirttim oda düzeltme yapabiliriz dedi bu dava açtığımda işime yarar mı?Dava açarsanız dosyanız bilirkişiye gider ve doktor doktoru tutup hata yok der ya da beklenebilir durum der geçer. Bariz bir sıkıntı yoksa davayı kazanma şansınız düşük. Ayrıca evet estetik ameliyatı eser sözleşmesidir yani sonuç taahhüdü vardır ama şuraya şu işlemi yaparım buraya bunu yapacağım bu kısmı törpüleyeceğim gibi size tek tek açıklamaz. Size yoldan ziyade sonuç taahhüt eder. Yapılan ile taahhüt edilen çok farklıysa o zaman davayı kazanma şansınız olur. Örneğin düz burun gösterip kavisli yapması gibi.
Yarayabilir ama öncesinde doğal istediğinizi ispatlamanız gerekir ve doğaldan kastınızın ne olduğunu ortaya koymanız gerekir. Doktorunuz öncesinden size nasıl olacağını göstermiş miydi?Benim doktorum tıpkı öyle yaptı doğal istememe rağmen c şeklinde kavis ve ucu çok kalkık delikler görünüyor ve mesajlarda öyle istemediğimi ama neden böyle olduğunu belirttim oda düzeltme yapabiliriz dedi bu dava açtığımda işime yarar mı?
Öyle birine düzeltme yaptırma bence zaten bi sene beklemen gerekiyor paranı al dava açıp tazminat sl sonra başkasına yaptır korkmuyordan tekrarBenim doktorum tıpkı öyle yaptı doğal istememe rağmen c şeklinde kavis ve ucu çok kalkık delikler görünüyor ve mesajlarda öyle istemediğimi ama neden böyle olduğunu belirttim oda düzeltme yapabiliriz dedi bu dava açtığımda işime yarar mı?
Yarayabilir ama öncesinde doğal istediğinizi ispatlamanız gerekir ve doğaldan kastınızın ne olduğunu ortaya koymanız gerekir. Doktorunuz öncesinden size nasıl olacağını göstermiş
Yarayabilir ama öncesinde doğal istediğinizi ispatlamanız gerekir ve doğaldan kastınızın ne olduğunu ortaya koymanız gerekir. Doktorunuz öncesinden size nasıl olacağını göstermiş miydi?
Yarayabilir ama öncesinde doğal istediğinizi ispatlamanız gerekir ve doğaldan kastınızın ne olduğunu ortaya koymanız gerekir. Doktorunuz öncesinden size nasıl olacağını göstermiş miydi
Yarayabilir ama öncesinde doğal istediğinizi ispatlamanız gerekir ve doğaldan kastınızın ne olduğunu ortaya koymanız gerekir. Doktorunuz öncesinden size nasıl olacağını
Bir avukata danış sözleşmede ne yazıyor doktor hatası var mı deliklerin görünmesi kusur mu bilmiyorumBenim doktorum tıpkı öyle yaptı doğal istememe rağmen c şeklinde kavis ve ucu çok kalkık delikler görünüyor ve mesajlarda öyle istemediğimi ama neden böyle olduğunu belirttim oda düzeltme yapabiliriz dedi bu dava açtığımda işime yarar mı?
Hayır göstermedi ben mesajlarda belirttim kemer kısmı düzelsin ucu hafif toparlansın demiştim diye doktorda inkar etmedi düzeltiriz dedi. Ve burnum kocaman oldu zaten nasıl oldu bilmiyorumYarayabilir ama öncesinde doğal istediğinizi ispatlamanız gerekir ve doğaldan kastınızın ne olduğunu ortaya koymanız gerekir. Doktorunuz öncesinden size nasıl olacağını göstermiş miydi?
O mesajları silme delilHayır göstermedi ben mesajlarda belirttim kemer kısmı düzelsin ucu hafif toparlansın demiştim diye doktorda inkar etmedi düzeltiriz dedi. Ve burnum kocaman oldu zaten nasıl oldu bilmiyorum
Sağlıkla ilgili davalar bunlar. Bakıldığında eser sözleşmesi de olsa bir heykel yapılmıyor. Yüksek ihtimalle doktorunuz kusurlu bulunmaz ama deformite gibi durumlar söz konusuysa o zaman kazanma şansınız var. Şöyle düşünün size göre hafif toplama ile doktorunuza göre hafif toplama farklı şeyler olabilir. Doktorunuzun düzeltiriz demesi de onu tam manasıyla kusurlu yapmaz bu durumda. Dava açmadan önce herhangi bir avukata değil malpraktis davalarında uzmanlaşmış bir meslektaşımla çalışmanızı tavsiye ederim. Ek olarak öncesinde listeye kayıtlı uzman bilirkişilerden uzmanlık raporu almanızı öneririm. Onun sonucuna göre dava açmanız sizi daha farklı olası zararlardan korur.Hayır göstermedi ben mesajlarda belirttim kemer kısmı düzelsin ucu hafif toparlansın demiştim diye doktorda inkar etmedi düzeltiriz dedi. Ve burnum kocaman oldu zaten nasıl oldu bilmiyorum
Bu konu hakkında özelden yardımcı olabilir misinizSağlıkla ilgili davalar bunlar. Bakıldığında eser sözleşmesi de olsa bir heykel yapılmıyor. Yüksek ihtimalle doktorunuz kusurlu bulunmaz ama deformite gibi durumlar söz konusuysa o zaman kazanma şansınız var. Şöyle düşünün size göre hafif toplama ile doktorunuza göre hafif toplama farklı şeyler olabilir. Doktorunuzun düzeltiriz demesi de onu tam manasıyla kusurlu yapmaz bu durumda. Dava açmadan önce herhangi bir avukata değil malpraktis davalarında uzmanlaşmış bir meslektaşımla çalışmanızı tavsiye ederim. Ek olarak öncesinde listeye kayıtlı uzman bilirkişilerden uzmanlık raporu almanızı öneririm. Onun sonucuna göre dava açmanız sizi daha farklı olası zararlardan korur.
TabiBu konu hakkında özelden yardımcı olabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?