• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hatalarımız ve aldığımız dersler

gulkurusuu

güzel günler, bizi bekler
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
2.595
6
116
Diğer
Arkadaşlar bakalım hatalarımız bızı ne kadar olgunlaştırmış, ne kadar burnumuzu sürtmüş, ne dersler çıkarmışız yazalım, paylaşalım ıstedım. Böylelıkle daha yapmadıgımız hatalarımızın da önüne geçebiliriz, birbirimizin hataları kulağımıza küpe olur.

Ilk ben anlatayım, geçmişte ki sevgılımi çok kıskandım, o kadar cok kıskandım ki onu hatayı yapmaya zorladım resmen. aldatmasından çok korktum ,sanırım o da şöyle düşündü; aldatmamdan çok korkuyor demek kı bende bu potansıyel var, dedı ve kendıne guvenı geldı. hakkı oldugunu duşundu. bu hatayı bir daha asla yapmadım, eşime bu konu ıle ufacık çemkırme yapmadım. çunku gercek ılışkıde aldatmak dıye bır şey olamaz, bunun uyarısını yapmak ta cok saçmaymış. anladım

Benim hikayemde bi kız arkadasımla ilgili,, aramızda bir sorun cıkmıstı hatalıydı, ve bu onun kişliği ile ilgiliydi, bir kaç sene sonra barıştık, ama aynı davranıslarda bulunmaktan geri kalmadı,,ve bu sefer gözümü bile kırpmadan hayatımdan çıkarıp attım,, bence bi kişiyi hayatınızdan cıkarmak için yeterli sebebiniz varsa cıkartın ve asla tekrar hayatınıza almayın, içten içe affetmiş olsanız bile,,

Benim hikayemde bi kız arkadasımla ilgili,, aramızda bir sorun cıkmıstı hatalıydı, ve bu onun kişliği ile ilgiliydi, bir kaç sene sonra barıştık, ama aynı davranıslarda bulunmaktan geri kalmadı,,ve bu sefer gözümü bile kırpmadan hayatımdan çıkarıp attım,, bence bi kişiyi hayatınızdan cıkarmak için yeterli sebebiniz varsa cıkartın ve asla tekrar hayatınıza almayın, içten içe affetmiş olsanız bile,,

bir arkadaşım bana akıllı bir insan aynı çukura ikinci kez düşmez demişti.Yanlış anlamayın sözüm size değil. hayatınızdan çıkartın ve asla tekrar almayın sözünüzün doğruluğuna vurgu yapmak içindir. çok doğru bir sözdür. benim aldığım en önemli ders hayatta hiç kimseye hak ettiğinden fazla değer vermeyeceksin ve fedakarlık eden taraf olmayacaksın.

Bende bugun bunu anladim: yedisinde neyse yetmisindede o. Sevgilim vardi bugune kadar. 3 senedir taniyorum onu. Istedigini elde etmek icin tehdit ederdi genelde beni. sonra hatasini anlardi ama yine tekrar ederdi. Bugunde artik son noktayi koydum. Degismiyor cunki.

Bende bugun bunu anladim: yedisinde neyse yetmisindede o. Sevgilim vardi bugune kadar. 3 senedir taniyorum onu. Istedigini elde etmek icin tehdit ederdi genelde beni. sonra hatasini anlardi ama yine tekrar ederdi. Bugunde artik son noktayi koydum. Degismiyor cunki.

bugun senın içi n çok guzel bır gun olmalı canım. buna olgunlaşmak, ayakları yere basmak dıyoruz. bak gör herşey daha guzel olacak. yıllarını bu sabıt adama vermeyerek sen kazanacaksın... tebrık alkisalkisalkis

bir arkadaşım bana akıllı bir insan aynı çukura ikinci kez düşmez demişti.Yanlış anlamayın sözüm size değil. hayatınızdan çıkartın ve asla tekrar almayın sözünüzün doğruluğuna vurgu yapmak içindir. çok doğru bir sözdür. benim aldığım en önemli ders hayatta hiç kimseye hak ettiğinden fazla değer vermeyeceksin ve fedakarlık eden taraf olmayacaksın.

Yok canım benim haklısın,, iste acıma vs duygular isin icne giriyor,,:çok üzgünüm: ama anladım artık hatamı,, a.s kesinlikle kimseye hak ettigin fazla deger vermemek gerekiyor,,

Back