- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.259
-
- Konu Sahibi pc_ogretmeni
Aynen erkekler bole seyden hoslanmiyor ama bole olmaya sebep vercek seyler yapmasinlar o zaman bncede dgru yaptin karisini tek basina saatin kacina kadar ne isi var esinin yannda durmasi gerekirkenMerhaba hanimlar
Dun olan olayi anlatacagim yorumlarinizi bekliyorum. Esim yatsi namazinda arkadaslariyla bulustu. Namazdan sonra kurumda takilcaz arkadaşlarla dedi. Ben saat 11e kadar bekledim gelmeyince yattim. Ama kulagim kapida. Uyandim saat 3e geliyor esim yok. Telefonunu aradim ulasamadim. Once çaldı acmadi, sonra kapaliydi. Cok meraklandim cunku 3 yillik evliyiz hic boyle Gec gelmesi olmamıştı. Kurumda olduklarını bildigim icin oranin santralini arayip esimi sordurdum. Ordaymis konustuk haber vermedigi icin kizdm biraz. Neyse eve geldi bana kizdi neden kurumi aramisim. Zaten gec gitmis erkenden gelecek hali yokmus falan. Beni sucli çıkardı. Ben de merak ettigim icin ozur dilerim bi daha olmaz dedim.
Simdi ben hatalimi davrandim kurumu arayarak.
Günaydın hanımlar,
Canım çok sıkkın.. Dün yemeğe misafirim vardı, eşim beklenmedik bi toplantı işi çıktığını söyledi ve geç geldi 9 gibi.
8 aylık hamileyim, kaç kere aradım telefonuna cevap vermedi dün akşam.. Geç kalırsam haber veririm dedi, haber vermedi, msj attım ona cvp yazdı, toplantı uzamış-mış.
Bu sabah da sorduğum birkaç soru üzerine toplantıda değil de arkadaşları ile ps oynadığını söyledi..
Çok kırıldım. Evimize misafir geleceğini biliyordu, bu şekilde davranması çok ağırıma gitti.
Sabah işe gitmeden önce yapmıştı itirafını..Geldi özür diledi, haklısın dedi ama benim içime oturdu bir şeyler..
İşe giderken yolcu etmedim onu, bana msj atmış. "Sana iyi bir eş olamadım üzgünüm" diye.
Şimdi ona karşı nasıl davranmalıyım bilmiyorum.. Normalde bi özürle her şeyi unutabilen birisiyim ama bu sefer farklı..
Bu arada misafirim ailemdi.
Eski konulari acmaya gerek yoktu.. baska birisi ihtimalinden soz ediyosaniz o konuda güvenim tam. Zaten bisi yapsa da bulurum bi sekilde...eşinizin bir işler çevirmediğinden emin misiniz?
eski konuları açmak derken? ne farkı var ki bu konunuzdan? ya da ne zararı var size?Eski konulari acmaya gerek yoktu.. baska birisi ihtimalinden soz ediyosaniz o konuda güvenim tam. Zaten bisi yapsa da bulurum bi sekilde...
valla o saatten sonra gıtmesıne ızın vermezdım en basından ne ısı var o saatte dısarda arkadaslarıyla, daha erken bı saatte bulussalar 11 bılemeden 12 ye kadar takılsalar anlarım ama evlı bır adamın gecenın bır yarısına kadar dısarda takılması pek hos degıl bence. ılla cıkacaksa dısarı benımle cıksın, ya da dedıgım gıbı erken cıkıp vaktınde gelsın.. aramakla haklısınız esınızın tepkısı savunma kaynaklı olmus benceMerhaba hanimlar
Dun olan olayi anlatacagim yorumlarinizi bekliyorum. Esim yatsi namazinda arkadaslariyla bulustu. Namazdan sonra kurumda takilcaz arkadaşlarla dedi. Ben saat 11e kadar bekledim gelmeyince yattim. Ama kulagim kapida. Uyandim saat 3e geliyor esim yok. Telefonunu aradim ulasamadim. Once çaldı acmadi, sonra kapaliydi. Cok meraklandim cunku 3 yillik evliyiz hic boyle Gec gelmesi olmamıştı. Kurumda olduklarını bildigim icin oranin santralini arayip esimi sordurdum. Ordaymis konustuk haber vermedigi icin kizdm biraz. Neyse eve geldi bana kizdi neden kurumi aramisim. Zaten gec gitmis erkenden gelecek hali yokmus falan. Beni sucli çıkardı. Ben de merak ettigim icin ozur dilerim bi daha olmaz dedim.
Simdi ben hatalimi davrandim kurumu arayarak.