Hata mi yaptim

Aynen erkekler bole seyden hoslanmiyor ama bole olmaya sebep vercek seyler yapmasinlar o zaman bncede dgru yaptin karisini tek basina saatin kacina kadar ne isi var esinin yannda durmasi gerekirken

Gece 3 e kadar dısarda olup telefon kapatınca o suclu olmuyor siz mi aradıgınız için suclu oluyorsunuz?
Bu erkekler gerçekten değişik yaratıklar.

Siz aynı şeyi yapsanız kurumun kapısında biterdi burnundan soluyarak.
Keske özür dilemeseydiniz.

eşinizin bir işler çevirmediğinden emin misiniz?

Ozur diledim derken kinaye yaptim aslinda.
"Merak ettigim icin ozur dilerim", dedim.
Telefonunu kapatmamis, cebinde cekmemis.
Bugun is arkadasinin ben arayinca güldüğünü ve ona cok sinirlendiğini, sinirini de benden cikardigini soyledi ve ozur diledi..

Kesinlikle haklısın.

Acaba o saatte sen dışarıda olsaydın kendisi aramayacak mıydı? Bence özür dilemekle hata yapmışsınız. Onun üste çıkması için zemin hazırlamışsınız.

valla o saatten sonra gıtmesıne ızın vermezdım en basından ne ısı var o saatte dısarda arkadaslarıyla, daha erken bı saatte bulussalar 11 bılemeden 12 ye kadar takılsalar anlarım ama evlı bır adamın gecenın bır yarısına kadar dısarda takılması pek hos degıl bence. ılla cıkacaksa dısarı benımle cıksın, ya da dedıgım gıbı erken cıkıp vaktınde gelsın.. aramakla haklısınız esınızın tepkısı savunma kaynaklı olmus bence

ben olsam değil aramak helikopterle tepesine inerdim..sonuna kadar haklısınız. kurum dediğiniz ne bilmiyorum yani bir mekan mı nedir güvenilir bir yer mi?

Hiç böyle birşey yapmadıysa tabiki bende arardım.
Ordakilere mahçup olduğunu düşündüğü için kızmıştır. Oysa arayan kişi hayat arkadaşı ; rahat olmalı biraz .

Sonuna kadar haklısınız.Benim eşim geç kalsa ben dünyayı ayağa. Kaldırıyorum

ben aramazdim kurumu , sevmem basklarindan haber edinmeyi , bana yapilmasinida asla istemem ...

kim olsa arar gecenin bi vakti olmuş. madem kızacakmış ben geç geleceğim merak etme diye kendi arasaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…