Hata mi yaptim

pc_ogretmeni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
514
60
Merhaba hanimlar
Dun olan olayi anlatacagim yorumlarinizi bekliyorum. Esim yatsi namazinda arkadaslariyla bulustu. Namazdan sonra kurumda takilcaz arkadaşlarla dedi. Ben saat 11e kadar bekledim gelmeyince yattim. Ama kulagim kapida. Uyandim saat 3e geliyor esim yok. Telefonunu aradim ulasamadim. Once çaldı acmadi, sonra kapaliydi. Cok meraklandim cunku 3 yillik evliyiz hic boyle Gec gelmesi olmamıştı. Kurumda olduklarını bildigim icin oranin santralini arayip esimi sordurdum. Ordaymis konustuk haber vermedigi icin kizdm biraz. Neyse eve geldi bana kizdi neden kurumi aramisim. Zaten gec gitmis erkenden gelecek hali yokmus falan. Beni sucli çıkardı. Ben de merak ettigim icin ozur dilerim bi daha olmaz dedim.
Simdi ben hatalimi davrandim kurumu arayarak.

ben olsam bende arardım eşime ulaşamıyorsam. ama erkekler hoşlanmıyor böyle şeylerden işte

Bende arardim ama esım o saatte gelse eve almazdım heralde zaten eşim beni bildiği için o saate kadar oturmaz günler torbaya mi girmiş gündüz bulussun arkadaşlarıyla. bence Özür dilemeseydin esin tlf cvp vermediği için o Özür dilemeliydi ayrıca tlf niye kapatmış

ben bi saatten sonra beklemeyi bırakıp uyuyorum. gelir de kapıda kalırsa kendi bileceği iş... sabaha kadar onu bekleyemem ya

Hata yapmamışsın ben de arardım. İnsanın aklına binbir türlü şey gelir o saatte. Onun yaptığı ayıp

Hata değil merak edip aramışsınız ,o saatte başına birşeymi geldi ne oldu merak eder insan bence eşinizin tepkisi saçma madem öyle geç geleceğini haber eden bir msj yazsaymış

Hata yapmamışsınız, kim olsa meraklanıp arar bence. Eğer aradığın için rencide olmuşsa, bir zahmet buna sebebiyet vermemek için eve geç geleceğini ve senin onu beklemene gerek olmadığını belirtecek kısa bir telefon görüşmesi yapmayı akıl etseymiş keşke.

Hakli olan sizsinz.
Konu degistirmeye calismasin kocaniz.
Neden kapatmis telefonu?

Gece 3 de eşine ulaşamadığın ve meraklandığın için azar yedin birde özür diledin. Büyüklük etmişsin ama bir daha aynı hareketi yaparsa hiç meraklanma bence.

ben olsam bende arardım bence doğru olanı yapmışsın, üstüne keşke özür dilemeseydin. fırçayı atsaydın da bidaha böyle yapmasaydı.

Hayir tabiiki, basina kotu bisey de gelmis olabilirdi.
"Bir daha olmaz" demek yerine "yine gec kalirsan, yine ararim" deseydin.

İnsan eşini hiç merak etmez mi başına bi iş mi geldi diye? Ya bizde sorun ya da bu erkekler çok odun

Hata değil. Eşinin bir rutini varsa ve bunun dışına çıktıysa tabii ki insan merak eder. Haber vermeliydi.

E kim olsa arar. Akil edip onceden haber verseymis sana. Sende kurumu filan aramazdin. Madem rahatsiz aranmaktan bi zahmet iletisim kursun seninle.

Haber vermeyipnustune telefonunu kapatan ve eve sabaha karsi gelen eşten özür dilemek mi ? Kurumda olmasi artik herne kurumuysa bu yaptiklarini degistirmiyor hatalisin ama ozur diledigin icin onun disinda araman gayet dogal insan yerine koyup haber verseymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…