hata mı yaptım?

Maalesef hizmetlinin yanında da yaptığı halde uyarmadim. Uyaramadim .ama velinin yanında yapinca mecbur kaldım..ustelik arkadasim hamile .cok alındı cook.uzgunum
Evet kötü olmuş.Şimdi siz vicdan azabı duyuyorsunuz. Aynı şeyi siz yapmışsınız başkalarının yaninda küçük düşürerek. Sizde istemeden kirmissiniz. İstem dışı yani. Ama işte bazen nerde nasil konuşmamız gerekli onu yapabilsek

Hayır yanlış anladınız ben velinin yaninda söylemedim. .sonradan sınıfında söyledim

Aslına en baştan isminin kıslatması ile seslendiğinde düzeltecektin. Niye hoşlanmadığın biçimde çağrılasın ki, birden bire patlayınca karşı tarafın şaşırması normal.

Keşke en başta uyarsaydim ama patlama da sayılmaz yani ..öyle kızgın filan söylemedim...
Hatta sonradan kırılma gerçekten rahatsız olduğum icin seni uyardim dedim..

Keşke en başta uyarsaydim ama patlama da sayılmaz yani ..öyle kızgın filan söylemedim...
Hatta sonradan kırılma gerçekten rahatsız olduğum icin seni uyardim dedim..

Yok patlama derken sinir patlaması demek istemedim, bir şeyler birikir birikir sonra bir anda söylersin, karşı tarafta bilmem kaç aydır bunu neden daha önce söylemediğine şaşırır, kastım buydu... Birde şu açıdan düşün, bir daha seni o kısaltma ile çağıramayacak

Aslında bunu dusunememesi gerçekten beni şok etti

Ben yalnız oldugumda samimiyetimizden dolayı sana canım da derim, sekerim de derim. Sana bir lakap takarim onu da söylerim. Ama yanımıza 3. bir şahıs gelince bunu duzeltirim. Sonuçta öğretmen olmak icin belirli dersler alıyoruz. Ogrencilerin yanında, velilerin yanında veya bir yoneticinin yaninda davranışlarımıza biz dikkat etmeyeceksek hangi meslek yapacak bunu?
Uzulmus olmasi kendi hatasını anlamasindan dolayı olsun. Siz yanlış yapmamışsınız

[QUOevet E="KilicBaligi, post: 40640016, member: 43904"]Yok patlama derken sinir patlaması demek istemedim, bir şeyler birikir birikir sonra bir anda söylersin, karşı tarafta bilmem kaç aydır bunu neden daha önce söylemediğine şaşırır, kastım buydu... Birde şu açıdan düşün, bir daha seni o kısaltma ile çağıramayacak [/QUOTE]
Ayy evet inşallah bidaha söylemez :) tabi benle bidaha konusursa

Hayır yanlış anladınız ben velinin yaninda söylemedim. .sonradan sınıfında söyledim
Ben sınıfta deyince velilerde var onların yaninda söylediniz anladim yalnızken soylemissiniz.Yani artik nasıl bi yol izlersiniz siz mi özür dilersiniz arkadaşınız sizden mi özür diler .

Offf Devrelerim yandı kafam karıştı

UOTE="FrKafka, post: 40640033, member: 627521"]Ben yalnız oldugumda samimiyetimizden dolayı sana canım da derim, sekerim de derim. Sana bir lakap takarim onu da söylerim. Ama yanımıza 3. bir şahıs gelince bunu duzeltirim. Sonuçta öğretmen olmak icin belirli dersler alıyoruz. Ogrencilerin yanında, velilerin yanında veya bir yoneticinin yaninda davranışlarımıza biz dikkat etmeyeceksek hangi meslek yapacak bunu?
Uzulmus olmasi kendi hatasını anlamasindan dolayı olsun. Siz yanlış yapmamışsınız [/QUOTE]
Teşekkür ederim :) evet ben yanlış yapmadım. .başkalarını kirmamak adına kendimden taviz vermiycem

mayneymis, post: 40640094, member: 675478"]Ben sınıfta deyince velilerde var onların yaninda söylediniz anladim yalnızken soylemissiniz.Yani artik nasıl bi yol izlersiniz siz mi özür dilersiniz arkadaşınız sizden mi özür diler .

Offf Devrelerim yandı kafam karıştı [/QUOTE]
Öncelikle hazmetmesini bekliycem galiba..Özür dilemiycem ve ondanda beklemiyorum bidaha kine dikkat etsin yeter li

Hiç profesyonel davranmamış arkadaşın, sen haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…