Kaç kere uyarmissiniz haketmiş bi dahada demez
Ilk defa buraya konu aciyorum hatalarim affola.
Sorun şu ki ben öğretmenim mesai arkadaşım bana ismimin kisaltmasi ile sesleniyordu .hoslanmadigim halde kirmamak için sesimi çıkaramadım çünkü samimi sayiliriz yani..
En son bir velimin yaninda da böyle yapınca benim tepem attı. Ve ona bir daha veliler in yaninda bunu yapmamasini soyledim.rahatsizligimi dile getirdim..oda bana darildi simdi ben le muhatap olmamaya çalışıyor..üzüldüm ama yinede yanlış yaptığımı düşünmüyorum. .sizce yanlismi davrandim.
Ben dışından uyarmış anladim duzelttim tekrariçinden uyarmiş ama snfsggshs
Bizde bazen samimiyetle abartabiliyorduk yani ismimizle hitap edebiliyorduk gerçi benim başıma hiç gelmedi :) ama mudur böyle bir olaya şahit olunca toplantıda uyardi iyi de oldu bence.Müdürünüz cook güzel yapmış ben çok arada kaldım desen bi dert demesen ayrı dert...
Hiç uyarmadinizmi birden söyleyince şok geçirmiştir
Aslında bunu dusunememesi gerçekten beni şok ettiÖğretmen olmuş ve bir velinin yanında size nasıl hitap edeceğini hala öğrenememis bir insana yanlış tepki vermiş sayılmazsınız.
Bir de isminizi kısaltarak söylüyormus bu zaten sizi rahatsız ediyor sanirimMaalesef hizmetlinin yanında da yaptığı halde uyarmadim. Uyaramadim .ama velinin yanında yapinca mecbur kaldım..ustelik arkadasim hamile .cok alındı cook.uzgunum