hastayim hissediyorum :(

kumsalderinim

KUMSAL
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
28
6
38
33
merhaba arkadaslar . 26 yasinda iki cocuk annesiyim . gun icerisinde kendimi cok yorgun bitmis hissediyorum . sanki heryerim agriyor gibi . saclarim asiri derece de dokuluyor tirnaklarim uzamiyor . kemiklerim agriyor ? ne olabilir bu anlam veremiyorum . ailemizde genetik kanser hastaligi var . bundan korkuyorum . devlet hastanelerinde nasil baktirabilirim buna hangi doktor bakiyor ? checkup tarzi muayene olup ne hastaligim var neden kaynaklaniyor bu yorgunluk vs ogrenmek istiyorum ?

bence de b12 eksikliği canım. ben de o durumdayım, hep de kansızlık vardı hep böyleydim. kötüye yorma git bi tam kan testi yaptırmak istiyorum de sağlık ocağında yarın sabah

Tiroid bile bu dediklerinizi yapabilir benim de öyleydi.
Hemen en kötüsünü düşünmeyin.
Dahiliye veya endokrinolojiye gidip kan değerlerinize baktırın ilk olarak.

Bulundugunuz ilden KETEM in yerini ogrenin. Ben gecen ay ilk defa gittim. Smear ve mamografi yapildi. Zaten ilk sizi orada doktor goruyor. El ile meme muayenesi yapiyor. Yasiniza gore sizi yonlendiriyor. Hangi tahlillerin yapilmasi gerektigini onlar soyluyor. Ayni gun hepsini yaptirabiliyorsunuz.

B12 ve d vitaminine baktirin gecmis olsun biraz da psikolojik olabilir su icmeyide ihmal etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…