hastaneye yetişemeden geldi bebeğim...

hemen peşinden eşini de düşürdüm zaten, doktorlar onu alıp patalojiye yolladılar. yerlerde biryerlerdeydi eşi de :) onu görecek halde değildik o anda. dikiş atıldı ama 2 yada 3 çok değil.

hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

çok güzel ve kolay bi doğum olmuş maşallah ama ne yalan söyliyim ben inanmakta güçlük çektim sebebi lütfen yanlış anlama siz değilsiniz ama ben yaşadıklarımın etkisiyle

msjım yarım kalmış kusura bakmayın,yani demem o ki sizin hikayenizden dolayı değil ama yaşadığım sıkıntıları düşündükçe bu kadar kolay olması bana inanılmaz gelio ben öle casaretli ve dirayetliydimki,ağrılarıma gülüp geçecek kadar güçlü görürdüm kendimi ama hem bebeğimden dolayı hemde bünyem kaldırmadığı için normal doğum yapamadım:Soysaki doğumuma 2 ay kala nerdeyse sürekli kasılmalarım oluyodu(güya rahmim doğuma hazırlanıodu):S
neyse maşallahhhhhhRabbim herkese kolay doğumlar versin ve bebğinle sana da sağlıklı güzel ömürler versin

maşaaallah. harika bir doğum olmuş darısı başıma

bebeğiniz hayırlı olsun. hayatı da doğumu gibi hızlı ve şanslı olsun.

tebrik ediyorum sizi :)
unutulmaz bir anı olmuş

Allah analı babalı büyütsün, sizi de tebrik ederim cesaret ve dirayetinizden dolayı. Çok güzel anlatmışsınız. Bebeğiniz için de güzel bir anı olmuş :) Eminim çok hoşuna gidecektir.

Benzer bir doğumu ben de yaşadım, sizi anlıyorum :)) Eğer ilçedeki ebeyi dinlemeyip hastaneden eve uğrayıverip çıksaydık yola (ildeki hastanede doğum yaptım) az kalsın yolda oluverecekti, çünkü ben de doğum sancılarımı pek anlamamıştım ve o arada bayağı bi açılmış rahmim. E geç farkedince de doğum bir anda olup bitiyormuş gibi geliyor.

Ve ben birçok doğum hikayesi okudum burada, genelde kolay doğum yapanların hepsi hem hareketli bir hamilelik süreci geçirmiş, hem de doğum başladığında cesaretli davranarak kolay olacağına inanmış. Normal doğurmak istiyordum ama olmayınca sezaryen oldum diyen arkadaşların çoğu da (bebeğin ters gelmesi veya ciddi diğer durumlar hariç) doğum sancıları anında kendilerini bırakmışlar ve doğumdan -açıkçası- korkmuşlar. Korku doğum anında en tehlikeli şey bence. Çünkü anne metansetliyse ve gücünü korkuyla bağırıp çağırmaya harcamıyorsa sancıları az hissediyor ve ıkınmalar da sağlıklı oluyor.

Benim ağrı eşiğim çok düşüktür. Eşim bana pek inanamıyordu (bence). Ama kendimiş önceden şartladığım ve kolay olacağına inanadığım için ben de "Nasıl oldu anlamadım" diyenlerdenim hamdolsun.

Şimdi ben doğuma hazırlanan anne adaylarına bu tespite dayanarak kendilerini doğuma bedenen ve zihnen hazırlamalarını tavsiye ediyorum.

Allah analı babalı büyütsün, sizi de tebrik ederim cesaret ve dirayetinizden dolayı. Çok güzel anlatmışsınız. Bebeğiniz için de güzel bir anı olmuş :) Eminim çok hoşuna gidecektir.

Benzer bir doğumu ben de yaşadım, sizi anlıyorum :)) Eğer ilçedeki ebeyi dinlemeyip hastaneden eve uğrayıverip çıksaydık yola (ildeki hastanede doğum yaptım) az kalsın yolda oluverecekti, çünkü ben de doğum sancılarımı pek anlamamıştım ve o arada bayağı bi açılmış rahmim. E geç farkedince de doğum bir anda olup bitiyormuş gibi geliyor.

Ve ben birçok doğum hikayesi okudum burada, genelde kolay doğum yapanların hepsi hem hareketli bir hamilelik süreci geçirmiş, hem de doğum başladığında cesaretli davranarak kolay olacağına inanmış. Normal doğurmak istiyordum ama olmayınca sezaryen oldum diyen arkadaşların çoğu da (bebeğin ters gelmesi veya ciddi diğer durumlar hariç) doğum sancıları anında kendilerini bırakmışlar ve doğumdan -açıkçası- korkmuşlar. Korku doğum anında en tehlikeli şey bence. Çünkü anne metansetliyse ve gücünü korkuyla bağırıp çağırmaya harcamıyorsa sancıları az hissediyor ve ıkınmalar da sağlıklı oluyor.

Benim ağrı eşiğim çok düşüktür. Eşim bana pek inanamıyordu (bence). Ama kendimi önceden şartladığım ve kolay olacağına inanadığım için ben de "Nasıl oldu anlamadım" diyenlerdenim hamdolsun.

Şimdi ben doğuma hazırlanan anne adaylarına bu tespite dayanarak kendilerini doğuma bedenen ve zihnen hazırlamalarını tavsiye ediyorum.

size katılıyorum..biraz sancıyı görüpte ben yapamıcam hiisine kapılıp sezeryan olan çok..kolay olacağına inanamak laızm başta..ve harekette çok önemli..

bu arada konu sahibi arkadaşım maşallah diyorum sana..benimde kolay oldu ama seninki kadar değil yanından bile geçmez :))
inşallah böyle kolay doğumlar nasip eder rabbim herkese..

Sanırım doğum psikolojisine girmemem, hayatımı her zamanki gibi normal yaşamam ve yürüyüşlerimin kolay doğumda etkisi çok fazlaydı. Ben en başından beri normal doğum yapacağım idye düşünmüştüm. Çünki polikistik overs sendromu hastasıyım ve benim tedavi görmeden hamile kalmam pek mümkün değildi, doktorlarımın başından beri söylediği bir şey vardı polikistik overs sendromu nedeni ile normal doğum yapmam hastalığımın gerilemesinde ve kistlerimin atılmasında oldukça etkili olacaktı ve ben hastalığımı öğrendiğim zamandan beri normal doğum yapacağım dedim hep. Şükür ki kolay doğum yaptım. benim hikayem ile anlatmak istediğim aslında normal doğumdan korkulmaması gerektiği, gerçekten anlatıldığı gibi değil. Benim doğumumdan 9 gün önce amcamın eşi erken doğum teşhisi ile hastaneye yatırıldı, sancı odasına aldıklarında diğer anne adaylarının bağırtısından korktuğu için doğum sancıları kaçtı, o da benim gibi sancılarını hissetmemişti bile, hatta açıkça söyleyeyim beni arayıp çağırdığında dalga geçtim kızım böyle sancı mı olur, saçmalama sancı daha şiddetli olur bişeyin yok boşu boşuna hastaneye götürüyorsun bizi dedim ama ben kendi sancılarımı anlamadım bile :)

Ay çok şaşırdım :))) Eşinizin haline de çok güldüm yazık adamcağıza

MaşaAllah annanem gibi doğum yapmışsınız. O beş çocuğunu da evde kaynanasıyla beraber çok kolay doğurmuş, keşke ben de ona çeksem, ama annemin doğumları çok zor olmuş, acaba kime çekeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…