- 10 Haziran 2011
- 1.026
- 692
- 323
- Konu Sahibi telasememuresi
-
Tabiki gösterin iki üç kat maske takın elinizi sık sık dezenfekte edin bitti gitti yoğunluğın az olduğu saatte gidin sonucunuzu atabilirsiniz bana bende sağlıkcıyım bakabilirim istersenizTeşekkür ederim sonucu gösterip göstermemek konusunda tereddütteyim.
goğus agrisi derken meme agrisi degilGöğüs ağrıları uzun süreli ise çok riskli gitmelisiniz
Teşekkür ederim atıyorum size özeldenTabiki gösterin iki üç kat maske takın elinizi sık sık dezenfekte edin bitti gitti yoğunluğın az olduğu saatte gidin sonucunuzu atabilirsiniz bana bende sağlıkcıyım bakabilirim isterseniz
Evet meme olarak anlamadım :) anlattığınız ağrı dalakla ilgili gibi duruyor kanda enfeksiyon, hgb değerleri ve üst batın usg gerekir.goğus agrisi derken meme agrisi degil
sol alt kaburgamin altinda bir batma hissi var
sag kaburgamin altinda da egilip dogruldugum da sanki orda bir mandalina kadar bir balon sisip geri yerine oturuyor.
bu sisme olayini bir ark.sormustum mide fitigi buyuk ihtimal demisti ama ona bile gidemedim
Evet korkuyorum:) gittiğim zaman hastane zaten çok kalabalık değildi.......... Bu sefer nolur bilmiyorumAnnem kronik hasta olmasina ragmen gitti doktora, hatta gecen hafta parmagindan ufak bir operasyon dahi geçirdi. Bence bu kadar korkmayin. O kadar ultrason cektirmissin falan korkmamissin sonucu gosterirken mi korkuyorsun
banada dalak gibi geldiEvet meme olarak anlamadım :) anlattığınız ağrı dalakla ilgili gibi duruyor kanda enfeksiyon, hgb değerleri ve üst batın usg gerekir.
Hastanenin kalabalikligindan ziyade ultrason ceken kisiden o çekilen cihazinin hijyenikliginden de ayni derece korkmussunuzdur umarım. Sonucu da eşiniz musaitse gidip gosterebilir sonuc icin hastanin kendisine gerek yok hele hamile birisine hicbirseyde diyemezler. Gecmis olsunEvet korkuyorum:) gittiğim zaman hastane zaten çok kalabalık değildi.......... Bu sefer nolur bilmiyorum
Bu konuya neden bu kadar takıldınız anlamadım. Evet korktum ama çektirdiğim zaman bunu düşünmedim... eğer yermek yerine gerçekten yardımcı olmak istiyorsanız söyleyeyim,doktora bir hemşire yoluyla ulaştım. Teşekkür ederim :)Hastanenin kalabalikligindan ziyade ultrason ceken kisiden o çekilen cihazinin hijyenikliginden de ayni derece korkmussunuzdur umarım. Sonucu da eşiniz musaitse gidip gosterebilir sonuc icin hastanin kendisine gerek yok hele hamile birisine hicbirseyde diyemezler. Gecmis olsun
Maddi durumunuz iyiyse güvenilir bir özel hastaneye gidebilirsiniz onlar muayene saatlerine vs çok dikkat ediyorlar eskisi gibi yoğunda olmuyor evet mide ile ilgili olabilir reflü gastrit gibi sorunlarınız varsa Tamamen kas ağrısıda olabilir fakat ben ilk önce iç hastalıkları bir görsün derimbanada dalak gibi geldi
ilk zamanlar kalpten korktum acikcasi ama yok değil
peki özel muayene haneye gitsem bu ust batin usg yi onlar kendileri cekebiliyormu yoksa yine hastane sartmi bunun icin
gerci kan vermek icinde hastane şart olacak.
ne yapsam bilemiyorum
ankaradamisiniz bilmiyorum ama en azindan bilginiz vardir sanirim başkent hastanesj acil durumlarda pandemi hastanesi olacakti oldumu acabaMaddi durumunuz iyiyse güvenilir bir özel hastaneye gidebilirsiniz onlar muayene saatlerine vs çok dikkat ediyorlar eskisi gibi yoğunda olmuyor evet mide ile ilgili olabilir reflü gastrit gibi sorunlarınız varsa Tamamen kas ağrısıda olabilir fakat ben ilk önce iç hastalıkları bir görsün derim
İstanbuldayım şuan maalesef ama ankarada 112 acildeki arkadaşa danışabilirim hastanelerin durumunu istersenizankaradamisiniz bilmiyorum ama en azindan bilginiz vardir sanirim başkent hastanesj acil durumlarda pandemi hastanesi olacakti oldumu acaba
olmadiysa oraya gidebilirim sanirim
tedbirli olduklarina en emin oldugum hastane orasi suan
hayir yorulmayin bunun icin teşekkur ederim yarin telefonla arayip kendim de sorarim.İstanbuldayım şuan maalesef ama ankarada 112 acildeki arkadaşa danışabilirim hastanelerin durumunu isterseniz
Teşekkür ederim,sonuçlar iyi şükür.Özel imkanım yok canım eğitim ve araştırma hastanesi ama yine de korkuyorum... Annene geçmiş olsun umarım sonuçları iyidir
Teşekkür ederim doktora ulaştım geç de olsaTeşekkür ederim,sonuçlar iyi şükür.
Bizim de araştırma hastanesiydi.Olmadı asistanların oda numarasına falan ulaşmaya calısın,onlar yardımcı olabilir belki.Bol şans ve iyi sonuclar insallah
Sonucu merak ettimTeşekkür ederim doktora ulaştım geç de olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?