Hastaneye Gitmek... Sonuç İçin

telasememuresi

Guru
Pro Üye
30 Ocak 2014
4.588
9.234
358
Merhaba. Uzun zamandır göğüs ağrım vardı. Doktora gittim. Ultrason verdi, ultrasonum çekildi. Fakat doktor izinde olduğu için sonuçları geldiği zaman göstereceğim... hastaneye gitmeye korkuyorum... Sonuçlar için değil şu durumda yani... Aranızda sağlıkçı var mı gösterebileceğim sonucumu... Yardımcı olabilir misiniz? Siz gider miydiniz?

Annemin patoloji sonucu için mecbur gittik biz bugün hastaneye. Çift maske taktık,hiçbir yere dokunmadık,wc falan kullanmadık,el dezenfektanı falan kullandık sürekli.Ama bilemiyoruz yine de tabi,Allaha emanet artık.

Devlet hastanesi mi? Devlette yaparlar mı bilmem ama özel hastaneyse sekreterliği arayın,hamile olduğunuz için gelmeye çekindiğinizi hocanın ultrason sonucuna bakıp bilgi verip veremeyeceğini sorun.Biraz sıkıştırırsanız yardımcı olabilirler bence. Hatta devletse bile deneyin, ne kaybedeceksiniz ki.

benimde gogus bolgemde sorunlarim var ama korkudan gidemiyorum.
siz yine gidebilmissiniz.
ben agriyla yasamaya calisiyorum 1 aydir
hala korkumu yenemedim
Git canım mutlaka hatta imkanın varsa özele de gidebilirsin. Benim bulunduğum halde eğitim ve araştırma hastanesi var doktorlar iyi ama malum sebepten korkuyoruz

Özel imkanım yok canım eğitim ve araştırma hastanesi ama yine de korkuyorum... Annene geçmiş olsun umarım sonuçları iyidir

Geçmiş olsun ama böyle şeyler geciktikçe ilerler. Belki basit bir sorundur gidip öğrenin.
suan ankarada ki butun hastaneler pandemi hastanesi
özelede giderim ama ben aylardir markete bile cesaret edip 2 kere gidebildim.
suan hastaneye gitmeye cesaretim yok
bir 10 gun daha gecince belki biraz daha rahatlar ortalik ankara pik yapmis diye duydum insallah biraz daha duzelirse ozel bir hastaneye gidecegim

Git canım mutlaka hatta imkanın varsa özele de gidebilirsin. Benim bulunduğum halde eğitim ve araştırma hastanesi var doktorlar iyi ama malum sebepten korkuyoruz
özele gidebilirim imkanim var sorun olmaz ama
sorun benim hala disari cikip kalabaliga giremiyor olusumdan kaynakli
bi 10 gun daha gecsin ankara biraz duzelir ozamana kadar diye umut ediyorum.
bir yandan da korkuyorum cunku esimin is yerinde hastalar var belki bu rahatsizlik covite yakalanirsam daha kotu seylere yol acacak
sıkıştim kaldim

Ben de aynını düşünüyorum ama şansıma ilk gittiğimde çok kalabalık değildi... Şimdi korkar oldum

Hamilesiniz ihmal etmeyin kendinizi. İnsanlar bu dönemde ameliyat oluyor doğum yapıyor gitmek zorundalar. Doktorlar uyarıyor korkup gitmedikleri için hastalığı daha çok ilerleme yapıyor insanların bende birkaç operasyon geçirdim önlemleri alarak gittim

Teşekkür ederim sonucu gösterip göstermemek konusunda tereddütteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…