- 30 Ocak 2014
- 4.588
- 9.234
- 358
- Konu Sahibi telasememuresi
-
Tamam canım yolluyorumBana özelden gönderin
Git canım mutlaka hatta imkanın varsa özele de gidebilirsin. Benim bulunduğum halde eğitim ve araştırma hastanesi var doktorlar iyi ama malum sebepten korkuyoruzbenimde gogus bolgemde sorunlarim var ama korkudan gidemiyorum.
siz yine gidebilmissiniz.
ben agriyla yasamaya calisiyorum 1 aydir
hala korkumu yenemedim
benimde gogus bolgemde sorunlarim var ama korkudan gidemiyorum.
hala korkumu yenemedim
Özel imkanım yok canım eğitim ve araştırma hastanesi ama yine de korkuyorum... Annene geçmiş olsun umarım sonuçları iyidirAnnemin patoloji sonucu için mecbur gittik biz bugün hastaneye. Çift maske taktık,hiçbir yere dokunmadık,wc falan kullanmadık,el dezenfektanı falan kullandık sürekli.Ama bilemiyoruz yine de tabi,Allaha emanet artık.
Devlet hastanesi mi? Devlette yaparlar mı bilmem ama özel hastaneyse sekreterliği arayın,hamile olduğunuz için gelmeye çekindiğinizi hocanın ultrason sonucuna bakıp bilgi verip veremeyeceğini sorun.Biraz sıkıştırırsanız yardımcı olabilirler bence. Hatta devletse bile deneyin, ne kaybedeceksiniz ki.
Teşekkür ederim vermediler,işe geldiği zaman santrali arayın diyorlar maalesefDoktorun nunarasını isteyin hastaneden yardımcı olurlar.
suan ankarada ki butun hastaneler pandemi hastanesiGeçmiş olsun ama böyle şeyler geciktikçe ilerler. Belki basit bir sorundur gidip öğrenin.
özele gidebilirim imkanim var sorun olmaz amaGit canım mutlaka hatta imkanın varsa özele de gidebilirsin. Benim bulunduğum halde eğitim ve araştırma hastanesi var doktorlar iyi ama malum sebepten korkuyoruz
Ben de aynını düşünüyorum ama şansıma ilk gittiğimde çok kalabalık değildi... Şimdi korkar oldumözele gidebilirim imkanim var sorun olmaz ama
sorun benim hala disari cikip kalabaliga giremiyor olusumdan kaynakli
bi 10 gun daha gecsin ankara biraz duzelir ozamana kadar diye umut ediyorum.
bir yandan da korkuyorum cunku esimin is yerinde hastalar var belki bu rahatsizlik covite yakalanirsam daha kotu seylere yol acacak
sıkıştim kaldim
özel muayenehanelere gitsem film cekemiyorlar bildigim kadariyla illa film cektirmek icin yine bir yere gitmem gerekecek sanirimBen de aynını düşünüyorum ama şansıma ilk gittiğimde çok kalabalık değildi... Şimdi korkar oldum
Göğüs ağrıları uzun süreli ise çok riskli gitmelisinizbenimde gogus bolgemde sorunlarim var ama korkudan gidemiyorum.
hala korkumu yenemedim
Bilmiyorum ki canım yaa off hastaneye gitmek başlı başına bir dertözel muayenehanelere gitsem film cekemiyorlar bildigim kadariyla illa film cektirmek icin yine bir yere gitmem gerekecek sanirim
Teşekkür ederim sonucu gösterip göstermemek konusunda tereddütteyim.Hamilesiniz ihmal etmeyin kendinizi. İnsanlar bu dönemde ameliyat oluyor doğum yapıyor gitmek zorundalar. Doktorlar uyarıyor korkup gitmedikleri için hastalığı daha çok ilerleme yapıyor insanların bende birkaç operasyon geçirdim önlemleri alarak gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?