- 29 Nisan 2007
- 314
- 2
- Konu Sahibi Chitlembiq
peki üniversite hastanelerinde durum nasil arkadaslar? Ben Ege üniversitesinde düsünüyorum, normal olcak ama oda özel olacak..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bır tavsıyede bulunmak ıstıyorum sana.kayınvalıdenı cagırma.ınsan utanıyo kayınvalıdelerde aman daha fazla yardımcı olayım dıye hıc yanlız bırakmıyo.benım ılk dogumumda kayınvalıdem kaldı.bebegımı emzıreyım dıye getırdıler allahım gogsumu acacagım utanıyorum neyse hemsıre onume gectı anladı sanırım ılk deneyımım emzırmeye calısıyorum utana sıkıla kayın valıdem geldı yanıma dıkıldı neyse bebegım bır ıkı cektı zorla.hemsıre gıttı.kayınvalıdem bebegımı aldı senın sutun onu doyurmamıstır,gotureyımde asagıda bıraz mama versınler deyıp goturdu.hemsıre her geldıgınde aynı sey oldu.kırmamak ıcınde sesımı cıkarmadım ama cok sınırlendım tabı.bebegımı her getırdıklerınde daha az emıyodu benı 2 gun hastanede kaldıktan sonra eve geldık ve artık bebegım hıc memeyı almamaya basladı,bıberona alısmıstı.kayınvalıdemlede altlı ustlu oturuyoduk bebek agladıgında mamayı hazırlayıp gelıyodu hemen aglamasını duymasın dıye azgını kapatıyodum ama ne fayda emzıremedım.ama ıcımde kaldı hep sımdı ıkıncıye hamıleyım kendı annen cok yaslı,ablamlar gelmez bılıyorum.kayınvalıdemı ıstemıyorum.mecburen esım ve oglumla kalacagız hastanede.o da olmadı tek kalırım ama kayınvalıdemı ıstemıyorum.Benim annem hayatta değil, belki olsa onu isterdim. Kızkardeşim var onun kalmasını istersem de kayınvalidem kırılabilir. Ama kayınvalidemden de çok çekinirim kesin. En güzeli eşimin kalması. İnşallah istediğim gibi olur.