Hastanede yanınızda kim kaldı?

peki üniversite hastanelerinde durum nasil arkadaslar? Ben Ege üniversitesinde düsünüyorum, normal olcak ama oda özel olacak..

benim yanimda hickimse kalmadi,zaten burda refakatci diye bisey yok gündüzleri sabahin kör saatinde esim geliyodu aksam 9 a kadar yanimdaydi ama geceleri yasak zaten birinin yaninda kalmasi, hemsireler herseyiyile ilgileniyolar bebeginde anneninde gerek olmuyo kimseye

Benim annem hayatta değil, belki olsa onu isterdim. Kızkardeşim var onun kalmasını istersem de kayınvalidem kırılabilir. Ama kayınvalidemden de çok çekinirim kesin. En güzeli eşimin kalması. İnşallah istediğim gibi olur.
bır tavsıyede bulunmak ıstıyorum sana.kayınvalıdenı cagırma.ınsan utanıyo kayınvalıdelerde aman daha fazla yardımcı olayım dıye hıc yanlız bırakmıyo.benım ılk dogumumda kayınvalıdem kaldı.bebegımı emzıreyım dıye getırdıler allahım gogsumu acacagım utanıyorum neyse hemsıre onume gectı anladı sanırım ılk deneyımım emzırmeye calısıyorum utana sıkıla kayın valıdem geldı yanıma dıkıldı neyse bebegım bır ıkı cektı zorla.hemsıre gıttı.kayınvalıdem bebegımı aldı senın sutun onu doyurmamıstır,gotureyımde asagıda bıraz mama versınler deyıp goturdu.hemsıre her geldıgınde aynı sey oldu.kırmamak ıcınde sesımı cıkarmadım ama cok sınırlendım tabı.bebegımı her getırdıklerınde daha az emıyodu benı 2 gun hastanede kaldıktan sonra eve geldık ve artık bebegım hıc memeyı almamaya basladı,bıberona alısmıstı.kayınvalıdemlede altlı ustlu oturuyoduk bebek agladıgında mamayı hazırlayıp gelıyodu hemen aglamasını duymasın dıye azgını kapatıyodum ama ne fayda emzıremedım.ama ıcımde kaldı hep sımdı ıkıncıye hamıleyım kendı annen cok yaslı,ablamlar gelmez bılıyorum.kayınvalıdemı ıstemıyorum.mecburen esım ve oglumla kalacagız hastanede.o da olmadı tek kalırım ama kayınvalıdemı ıstemıyorum.

Canım benim ya cidden kötü bi tecrübe. Ben bu konularda eşimi yavaş yavaş işliyorum diyebilirim. ışte bak doğum yapanın yanında kimsenin vay sütü gelmiyo, vay sütü yetmito, vay çocuk doymuyo gibi şeyler söylememesi lazımmış, olan süt de o üzüntüyle gidermiş falan diyorum mahsus. Hani öyle bişey olursa el atsın olaya gibilerinden. ınan ben de kayınvalidemin kalmasını istemiyorum ama bu gidişle kesin o kalır. :S

selam kızlar valla zor sizin acınızdan benim kayınvalidem uzakta kızımda depresyona soktular beni ama dişliyimdir ben kaynanama taviz vermem o yüzden bana karışamaz şimdi gene hamileyim gelmeyin dedim eşim yanımda benim bütün akrabalarım burda gerek yok dedim

benimde ilk doğumumda annem ve eşim ikisi beraber kalmışlardı ama zor oluyor bu sefer kısmetse şubatta doğumum ve kimseye haber vermeyeceğiz eşim kalacak yanımda eve gelince aqrarız herkesi dedik zaten allahtan iki tarafta şehir dışında ha deyince zaten gelemezler

evet kızlar ben annemden bile utanıyorum. annem bana hep mesafeli davranırdı ben genç kızken, yanında üstümü filan hiç değiştiremem, atletle bile duramam ki bide emzirmek çok zor oldu. ilk gece eşim tek kalmıştı ne güzel olmuştu.ikinci gece annemde kalayım dedi. kabul etmek zorundaydık, ama eşim yine gitmedi beraberdik. ben her işimi eşime yaptırdım. mesela tuvalete gidiyorum anneme nasıl diyim gel donumu indir.:1ninca: biraz açık oldu ama kusura bakmayın. sezeryan doğumda hareket kısıtlı olduğu için zorluklar daha bi farklı.

Ben de inşallah bir aksilik olmaz ise 17 Şubatta sezeryan olacağım. Yanımda ablam kalacak, sağolsun yıllık izninden alıp (2 çocuğu olduğu halde) benle kalacak.
Ondan başkası ile rahat edemem sanırım..Eşim de gündüz gelip gece gidecek ama hem bebek hem benim için bizi en rahat ettirecek insan ablamdır diye düşünüyorum. Çünkü eşim de tecrübesiz, bebekle bana bakamaz ki...En iyisi ablam dedim ben:)

Ay doğru demi hareket kısıtlığı nedeniyle tuvalet ihtiyacında zırt pırt eşimize gel indir diyeceğiz.Neyse Allahtan düşük vakamdan alışkın tuvalette yanımda durmaya bunda da zorlanmaz umarım...

benimde yanımda eşim ve annem kaldı.wc ye gitmeme eşim yardım etti,duşumada eşim yardım etti.
annemden bende utandım,bu doğumumda da eşim olsun isterim.

X