Hastanede yanınızda kim kaldı?

Chitlembiq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
376
3
Doğumdan sonra hastanede kalırken refakatçi olarak eşim kalsın istiyorum yanımda. Ama acaba hastanede buna izin veriyorlar mı? İçinizde eşi refakatçi olan var mı acaba? Yoksa deneyimli biri mi kalmalı? Kayınvalide gibi?

bende 30 aralıkta doğum yaptım.eşim kaldı yanımda.ama ilk gece bir bayan arkadaşımızda kaldı.o bebeklerle ilgilendi.eşimde benimle ilgilendi.zaten nöbetçi hemşire sürekli sizi kontrole geliyor.bebeklede ilgileniyorlar.gerçi ben özel hastanede yaptım doğumumu.devlet hastanelerinde durum nedir bilmiyorum.biz ikizlerimizle kendimiz ilgilenebildiysek eğer,eminim eşinle sende bu işi başarabilirsiniz.kaydirigubbakcemile5 .yine doğum yapsam,yine eşimi tercih ederim.

devlet hastanelerinde izin vermiyorlarmış eşinin yanında kalmasına o değil refakatci bile kabul etmeyen devlet hastaneleri varmış araştırmak lazım

canım benım eşim doğuma yetişememişti oyuzden annemin kalmasını ıstedım gerçekten annem çok yardımcı oldu sezeryan olmuştum ben mecburen ve 4 saat sonra ayaga kalktım.
bebişimesür sağdım mesela annem çok yardımcı oldu makınayla o sutumu sağmama yardım ettı kayın valıdemın yanında utanırdım zaten gelmedı doğumumada.....

Ben annemin kalmasını isticem... Tecrübeli birinin mutlaka faydası olcaktır.

benım ablam kalmıştı.eşler pek doru tercı değil bence.kanaman oluyo,narkoz çoğunlukla kusma yapıyo sıonra bebek sureklı kaka yapıyo:) malum ılk kakalar.babanın pek baş edebılkeceği bı durum değil yani.

benimde eşim kaldı özel hastanede doğum yaptığım için hemşireler sürekli gelip bebeği kontrol ediyorlar emzirtiyorlar altını filan onlar temizliyorlar hastaneden çıkana kadar.
ben annemdende utanıyorum ya kızlar, üstümü filan hep eşim giydirdi. wc ye gidip gelme vs.. her türlü hal ve hareketimde eşim yardımcı oldu Allah razı olsun adamcağızımdan Şeniz

Benim annem hayatta değil, belki olsa onu isterdim. Kızkardeşim var onun kalmasını istersem de kayınvalidem kırılabilir. Ama kayınvalidemden de çok çekinirim kesin. En güzeli eşimin kalması. ınşallah istediğim gibi olur.

devlet hastanelerinde izin vermiyorlarmış eşinin yanında kalmasına o değil refakatci bile kabul etmeyen devlet hastaneleri varmış araştırmak lazım

canım devlette eger normal dogumsa yanında kimseti bırakmıyorlar ama sezeryansa biri kalabiliyo oda kadın olacak ama özelde daha iyi tabii imkanın varsa özelde yap derim ben

sezeryan oldum mecburi apar topar gitmiştik sezeryandan 3saat sonra uyandım ve yürüyüşe başladım bidahada sadece geceleri 3ten sonra yattım uyudum gündüzleri gece 2ye kadar gezdim erken toparlandım şükür eşim kaldı saolsun çok iyi baktı

canım ben özel hastanede sezeryanla doğum yaptığım için yanımda rahatlıkla refakatçi bulundurabildim bir gece annem bir gecede eşim kalmıştı...bir sorun olduğunda zaten bebek hemşirelerimiz hemen yardımcı oluyordu...

Benımde yanımda annem ve kayınvaldem kaldı ıkısıde Çok ıŞe yaradı hem benımle hem bebekle ılgılendıler.... Zaten 1 gece kaldım.... EŞım kalcaktı fakat 3. KıŞı Çok olcaĞından gerek duymadık eŞım gece 12 gıbı eve gıttı sabah 8 de tekrar geldı...

meraba kızlar.devlet hastenelerinde nasıl olduğunu biliyo musunuz.ben doğumevinde yapıcam sanırım ama özel oda tutmak istiyorum.özel oda olunrsa nasıl olduğunu bilen var mı?eşler yine kalamıyo sanırım ama istedikleri zaman girebiliyolar mı?bilen varsa yardımcı olur musunuz?

Nasipse eğer eşimin kalmasını isterim... Alt değiştirme olayını becerebilirmi bilmiyorum ama iş başa düşünce mecbur yapacaktır sanırım....

bende subatta dogum yapacam ve özelde yapcagım için ılk gece eşim ve kayınvalıdem kalacak ıkıncı gece kayınvalıdem ve gorumcem kalcak cunku eşimin ogun cok işleri olcak kımlktır v.s gibi

:) benimde annem ve eşim var yanımda kalacak olan.. eğer 1 gece kalırsam hastanede kesinlikle eşim olsun istiyorum yanımızda o ilk günü geceyi birlikte geçirmek bebeğimizin ilk ağlamalarında ikimiz birlikte yanında olalım ilk gecesini üçümüz birlikte geçirelim istiyorum...sezeryan olursam eşim için zor olur biraz ama zaten hemşirelerde yardımcı olur..

Ben aslında adını bile anmak istemediğim Yenimahalle SSK da doğum yaptım. Orda refakatçi kesinlikle alınmıyor. Alttan bir sürü dikişim varken ve dayanılmaz ağrılar içindeyken düşünün bebeğimi çaresiz tek başıma alıp emzirip yerine koyuyordum Alt değiştirme, ağladığında susturmak için hiçbir allahın kulu yok yanınızda!!!!! Çok kötü bir gece gecirdim orda. Hiç ama hiç tavsiye etmem. Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.

Benim yapicam hastanede 2 kisi kalabilir benim dogum biraz erken olcak 14 Şubat'ta yengemle bir aynı gunn onun annesiyle yengesi kalicak
benim kayınvalidem annem kalırsa kalır yoksa kayinvalidemle eism kalır

X