hastanede hangi bölüme gitmeliyim?

Eğer fakülte hastanesine giderseniz hematoloji ana bilim dalı altında muayene olabilirsiniz sanırım.

hepinize çok teşekkür ederim kızlar, çarşambaya randevu aldım, haber ver demiş bir arkadaş, veririm tabi sağolasın canım :)
Çok geçmiş olsun ya. Avatar da dizidaş oldugumuzu da görünce iyice etkilendim. Ciddi bi sey çıkmaz umarım

:) inşallah, teşekkür ederim... internetten araştırdıkça moralim bozuldu, en iyisi randevu gününe kadar bakmamak...
internete bakarsan tabutunu hazırlarsın arkadaşım uzak dur ,tüm dertler tek hastalığa gidiyor nette zira...
içini ferah tut,doktorun dediği gibi trombosit eksikliğinden olabilir..en kötüsünü düşünelim aklınızdan geçeni biliyorum,adı batasıca hastalık şu an grip gibi,insanlar tedavilerini olup normale dönüyorlar artık..tek doğru yol sakinliğiniz olmalı böylelikle strese girmezsiniz..bende haberlerinizi bekleyeceğim..geçmiş olsun

sağol teşekkür ederim, haklısın, kapattım gitti o siteleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…