Ilac kullaniyormusun bazı kortizonlu ilaçlar morarmalari tetikliyormusbildiğim kadarıyla yok, ama geçen sene ciğerlerimi fena üşütmüştüm. ondan beridir arada nefesim daralır. onun için de tetkikler yapıldı büyük bir problem çıkmadı...
Çokta kötü yaptınbenim de oluyor vucudumda bu tarz morluklar. yillardir gidicem gidicem ondan acil dertler ciktigindan geri kaliyor yani 4 yildir falan olmedigime gore cok acil birsey degil demek
Hematoloji ya da dahiliyevücudumda morluklar oluşmaya başladı. dün gece görür görmez acile gittim. hematoloji bölümünde tahlil yaptıracaksınız falan dedi. şimdi devlet hastanesinden randevu alacağım ama hematolojiye randevu vermiyor. nereye gideyim ben? dahiliye mi? morluklardan biri bu
Eki Görüntüle 1273238
Ilac kullaniyormusun bazı kortizonlu ilaçlar morarmalari tetikliyormus
agriyormu o morluk
daha önceden oldumu yoksa ilk defa
Vucut zayifken trombosit sayısı dustugundede bole oluyor
ihmal etme
oldukten sonra anca ruyalarina girer aglarim kericimÇokta kötü yaptın
öldükten sonra buraya gelip ağlama kilimi kipirdatmam
Kilimi kipirdatmamoldukten sonra anca ruyalarina girer aglarim kericim
benim de oluyor vucudumda bu tarz morluklar. yillardir gidicem gidicem ondan acil dertler ciktigindan geri kaliyor yani 4 yildir falan olmedigime gore cok acil birsey degil demek
yok kanamam ama benim oyle bir anda onlarcasi gelmiyor. 1 ile 3 arasi bacaklarimda ozellikle illa bulunuyorlar devir daim seklinde. cok yurudugumde merdiven fln cok cikinca illa geliyor bir iki tane koyu koyu. zamanla rengi acilip yesilr donuyor kayboluyor. bi bakiyorum baskasi gelmis.sen de git bence, diş fırçalarken kanıyor mu, ya da burnunda var mı kanama?
çok geçmiş olsun rabbım şıfa versın cıldıyeye randovu alın kantallı felan yapıyorlar sonra genel cerrahıye yonlendırıyorlar ıhmal etmeyınvücudumda morluklar oluşmaya başladı. dün gece görür görmez acile gittim. hematoloji bölümünde tahlil yaptıracaksınız falan dedi. şimdi devlet hastanesinden randevu alacağım ama hematolojiye randevu vermiyor. nereye gideyim ben? dahiliye mi? morluklardan biri bu
Eki Görüntüle 1273238
vücudumda morluklar oluşmaya başladı. dün gece görür görmez acile gittim. hematoloji bölümünde tahlil yaptıracaksınız falan dedi. şimdi devlet hastanesinden randevu alacağım ama hematolojiye randevu vermiyor. nereye gideyim ben? dahiliye mi? morluklardan biri bu
Eki Görüntüle 1273238
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?