hastanede hangi bölüme gitmeliyim?

bildiğim kadarıyla yok, ama geçen sene ciğerlerimi fena üşütmüştüm. ondan beridir arada nefesim daralır. onun için de tetkikler yapıldı büyük bir problem çıkmadı...
Ilac kullaniyormusun bazı kortizonlu ilaçlar morarmalari tetikliyormus
agriyormu o morluk
daha önceden oldumu yoksa ilk defa
Vucut zayifken trombosit sayısı dustugundede bole oluyor
ihmal etme

Hematoloji ya da dahiliye

Ilac kullaniyormusun bazı kortizonlu ilaçlar morarmalari tetikliyormus
agriyormu o morluk
daha önceden oldumu yoksa ilk defa
Vucut zayifken trombosit sayısı dustugundede bole oluyor
ihmal etme

nefes açıcı ventolin diye bi spray var onu arada kullanırım, ağrı yok ama sertlik var altında...diğer morluklar bu kadar mor değil ama çok fazlalar...
aldım randevuyu internetten şimdi, sağolasın...

derma değil dahiliyeye gideceksiniz, o da gerekli görürse dahiliyenin yan dalı olan hematolojiye yönlendirir.
dermaya randevuya gerek yok.

benim de oluyor vucudumda bu tarz morluklar. yillardir gidicem gidicem ondan acil dertler ciktigindan geri kaliyor yani 4 yildir falan olmedigime gore cok acil birsey degil demek

sen de git bence, diş fırçalarken kanıyor mu, ya da burnunda var mı kanama?

sen de git bence, diş fırçalarken kanıyor mu, ya da burnunda var mı kanama?
yok kanamam ama benim oyle bir anda onlarcasi gelmiyor. 1 ile 3 arasi bacaklarimda ozellikle illa bulunuyorlar devir daim seklinde. cok yurudugumde merdiven fln cok cikinca illa geliyor bir iki tane koyu koyu. zamanla rengi acilip yesilr donuyor kayboluyor. bi bakiyorum baskasi gelmis.

vücutta durup dururken çıkan morlukların ciddi rahatsızlıklardan kaynaklandığını duymuştum o yüzden bir yerimi mor görsem oturur nasıl morarttığımı bulana kadar düşünürüm. sakın ihmal etme bir an önce dahiliyeye git onlar seni gerekli bölüme yönlendirir

dahilıyeye gıttıgınızde bazı kan testlerı yapıp ona gore sızı hemetolojıye yonlenırırler zaten umuram hersey yolundadır amın ben 6 sene once 4 sene suren tıronbosıt rahatsızlıgı yasamıstım ama doktorun dedıgı gıbı herhangı bı kananaman yoksa cıdıı bırsey degıldır ama ıhmal etme burdan bızede haber ver olurmu

Eğer yaşadığınız yere yakın üniversite hastanesine hematolojiye gidin yoksa bit devlet hastanesinde dahiliye uzmanına bir An önce görünün çok geçmiş olsun.

Kesinlikle dahiliyeye gitmelisiniz onlar da test sonuçlarınıza bakarak sizi yönlendiriyor.Benim de şu an öyle bir problemim var karaciğer kolestazı benimki.Gebelik tetiklemiş.bacaklarımda geniş morluklar ve tüm vücudumda kaşıntı var.Sizde var mı kaşıntı da??Benimki karaciğerden kaynaklandığı için gastroenterolojiye yönlendirdi doktor.gastroentoroloji de bir tek üni hast. ve araştırma hastanelerinde olduğu için haftalar sonrasına gün veriyorlar.Bana özelde ayrıntılı tetkik yapılamaz demişti doktor ama yok öyle birşey aklınızda bulunsun.Gittiğiniz özel hastaneye bağlı Ben sonra özele gittim benimki yapıyor mesela.Ayrıca özel hastaneye gidince dahiliye başka biryere de yönlendirmiyor.Tabi doktorun becerisine kendine güvenine bağlı bu.

çok geçmiş olsun rabbım şıfa versın cıldıyeye randovu alın kantallı felan yapıyorlar sonra genel cerrahıye yonlendırıyorlar ıhmal etmeyın

canım pıhtılasma bozuklugundan bu morluklar olur ,yada aspirin türü kan cıvıtıcı ilaç kullanıyosanda olur.hematolojide yoksa dahiliyeye randevu al onlar yönlendirir.gecmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…