• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hastanede hangi bölüme gitmeliyim?

kindarrrr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
3.175
413
398
Isparta
vücudumda morluklar oluşmaya başladı. dün gece görür görmez acile gittim. hematoloji bölümünde tahlil yaptıracaksınız falan dedi. şimdi devlet hastanesinden randevu alacağım ama hematolojiye randevu vermiyor. nereye gideyim ben? dahiliye mi? morluklardan biri bu

DSC_1293.JPG

hemotolojiden randevu alabilmek için bir branşın yönlendirmesi lazım.Dahiliye olabilir.Ya da cildiye...

geçmiş olsun.

Dermatolijiye gidebilirsin, Orası anlamazsa seni yonlendiredilir başka bir bolume

özel hastaneye gitseniz.
hem bunlar birden biremi oldu?

özele gittim dün gece, burunda falan kanama yoksa ama çok acil bişey değilmiş, trombosit düşüklüğünden olur dedi...
kan testini bilahere devlet hastanesinde yaptırırım diye düşündüm.
bi gece kontrol ettim yoktu ertesi gün öğleden sonra oluşmuş. bu kadar sert çarpmadığıma da eminim

vücudumda morluklar oluşmaya başladı. dün gece görür görmez acile gittim. hematoloji bölümünde tahlil yaptıracaksınız falan dedi. şimdi devlet hastanesinden randevu alacağım ama hematolojiye randevu vermiyor. nereye gideyim ben? dahiliye mi? morluklardan biri bu

Eki Görüntüle 1273238
Dahiliye doktoruna gidin onlar sizi gerekli bölüme yönlendirirler.

Bence dahiliyeye gidip tahlil yaptır eğer dr gerekli görürse zaten ilgili bölüme yönlendirir. Dermatoloji yeterli olmayabilir çünkü onlar dahiliye kadar detaylı tahlil yapmazlar.

benim de oluyor vucudumda bu tarz morluklar. yillardir gidicem gidicem ondan acil dertler ciktigindan geri kaliyor yani 4 yildir falan olmedigime gore cok acil birsey degil demek :D

Back