HASTANEDE GEBELİK İÇİN İDRAR TESTİ YAPTIRAN VARMI ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yuzuk54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2024
72
11
Merhaba bu ay 5 eylülde adet oldum ama normalden farklıydı 6 gün sürmesi gerekirken 2 gün sürdü ve adetimden 2 gün önce ilişki sonrası kan geldi pembemsi bir şekilde devamı gelmedi 2 gün sonra adet oldum ama dediğim gibi 2 gün yoğun diğer günler leke gibi oldu 4-5 gündür kasıklarımda ağrı var adetime 8 gün var bugün ağrı şiddetlendiği için acile gittim doktor idrar istedi değerler normalmiş gebelik negatif sizce hamile olma olasılığım var mı kan tahlili vermelimiyim yardımcı olun lütfen.

Hastaneye kadar gitmisken neden idrar testi yapsınlar ki ? Dongum gecikti,gebelik testi istiyorum diyin ya da durumunuzu anlatın ama gebelikten de suphelendiginizi belirtin kan testi yapsınlar.

Hastaneye kadar gitmisken neden idrar testi yapsınlar ki ? Dongum gecikti,gebelik testi istiyorum diyin ya da durumunuzu anlatın ama gebelikten de suphelendiginizi belirtin kan testi yapsınlar.
Evet bende doktora söyledim zaten gebelik şüphem olduğunu kan tahlili istediğimi ama kendisi ısrarla aile hekiminde yaptırmamı söyledi sinir oldum aile hekiminede bugün yetişemedim kasığımdaki ağrı devam ediyor korkuyorum kist vs olabilir mi diye

Evet bende doktora söyledim zaten gebelik şüphem olduğunu kan tahlili istediğimi ama kendisi ısrarla aile hekiminde yaptırmamı söyledi sinir oldum aile hekiminede bugün yetişemedim kasığımdaki ağrı devam ediyor korkuyorum kist vs olabilir mi diye
En son muayene ne zaman oldu ? Yakın bir donemdeyse kist olduğunu söylerlerdi. Sağlık ocağı sabah en geç 10 a kadar kan alıyor hatta çoğu saglikocagi 9.30dan sonra almıyor.

Henüz yeni olduğu için daha muayene olmadım açıkçası evet bizim burda 10’a kadarmış yetişemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X