Hastane

ahromeo

Ne biçim Romeo'sun sen :/
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
507
528
103
30
Arkadaşlar istanbul avrupa yakası fatih beyoğlumecidiyeköy civarında hepatit testi yaptırabilceğim temiz sakin bir hastane bilen var mı? Bu hafta okula hepatit b testi vermem gerekiyor azönce samatya hastanesinden randevu aldım sonra içim rahat etmedi iptal ettim. Malum domuz geibi vakaları felan . Bide malum devlet hastanesinde çalışan hemşirelerin bıkkınlığı insanlari önemsemezliği sözüm meclisten dışarı. Korktum açikcasi enfeksiyon kliniği yaptigi icin bu testi. Bilen varsa hastane ve ücretini cok memnun olurum ..

Canım, Şişli’deki Özel Kadıoğlu Hastanesi’nin öneririm, personeli de iyi, hem de hijyenik. Cevahir’in yan sokağında hemen.

Canım, Şişli’deki Özel Kadıoğlu Hastanesi’nin öneririm, personeli de iyi, hem de hijyenik. Cevahir’in yan sokağında hemen.
Bugün tek boş günüm oldugu icin hastane baktim capada ozel capa med line hastanesine gittim tek bir değer için 23tl oldugunu soyledi kan tahlilinin . Sonra capadaki is sagligi bolumune gittim sakin bir yere benziyordu orda verdim kan .Kadın turnikesiz cart diye girdi ama sorun yok .Tesekkurler yardimci olmaya calistiginiz icin :) bedavaya hallettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…