- 3 Haziran 2012
- 426
- 404
- 103
- Konu Sahibi Love_Women
-
Merhaba,geçmiş olsun..Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 2 yıl önce bir göğüs estetiği ameliyatı geçirdim.Dikleştirme ve silikon bir arada yapıldı.Ancak,göğüslerimde yamukluk var.Tekinin silikonu yukarıda kalmış,tekinin aşağıya inmiş gibi duruyor.Ayrıca tekinde silikonun sertliği çok net anlaşılıyor.Yer yer sarkmalar var.Tüm bu nedenlerle ilgili doktorumla görüştüm.Kendisi revizyon yapacağını sadece hastane yatış ücretinin bana ait olacağını belirtmişti.Ortalama ne kadar diye sorduğumda fazla birsey değil o demişti.Şimdi aklıma takılan soru hastane yatış masrafları ortalama ne kadar tutuyor bilginiz var mı?
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 2 yıl önce bir göğüs estetiği ameliyatı geçirdim.Dikleştirme ve silikon bir arada yapıldı.Ancak,göğüslerimde yamukluk var.Tekinin silikonu yukarıda kalmış,tekinin aşağıya inmiş gibi duruyor.Ayrıca tekinde silikonun sertliği çok net anlaşılıyor.Yer yer sarkmalar var.Tüm bu nedenlerle ilgili doktorumla görüştüm.Kendisi revizyon yapacağını sadece hastane yatış ücretinin bana ait olacağını belirtmişti.Ortalama ne kadar diye sorduğumda fazla birsey değil o demişti.Şimdi aklıma takılan soru hastane yatış masrafları ortalama ne kadar tutuyor bilginiz var mı?
Merhaba gecmis olsun ben bir kere meme revizyonu oldum .. doktorum esteworld hastanesinde calisiyor benden sadece diklestirme ucreti almislardi o zaman baska ucret almamislardi hatta kisa zaman sonra yeniden ufak sarkmalar oldu ve gelin biz sizden hic bir ucret almiyacagiz demislerdi .. yani cok onemsediler oyle yari yolda birakmadilar hic .Merhaba arkadaşlar,
Rica ederim bilgilendirmek gorevimiz :) bazen her yazilani gormuyorum etiket iyi oldu boylece gormus oldukBeni kırmayıp arkadaşımızı bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum
Yazar bilgilendiririz sorun yokta,arkadaş dün foruma girmiş. Okumuştur yazılanları falan. Nezaketen bir teşekkür etseydi kâfiydi aslında .....Beni kırmayıp arkadaşımızı bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum
Evet dün çok kısa bir süreliğine girebildim bazı önemli konularım vardı bunların dışında.Girip okuyup çıkabildim.Şimdi ancak rahat bir şekilde girebiliyorum işyerinden.Teşekkür ederim cevap içinYazar bilgilendiririz sorun yokta,arkadaş dün foruma girmiş. Okumuştur yazılanları falan. Nezaketen bir teşekkür etseydi kâfiydi aslında .....
Yok benim doktor direk o hastanenin içerisinde çalışmıyor sadece anlaşmalı.Sizce ne kadar olur yaa ortalama?Kapsül yapmış dedi,sadece hastane masrafı alınacak dedi.Ermeni hastanesinde olacak ameliyatım zeytinburnun ordaymışMerhaba,geçmiş olsun..
Aslında bunun en doğru cevabını doktorunuz verecektir. Siz ortalama Ne kadar tutar diye sorduğunuzda net cevap verebilirdi bence.
Bazı doktorlar anlaşmalı olduğu hastanelerde ameliyatlarını yapıyor,bu durumda revizyon ameliyatlarda hastadan hem oda hemde ameliyathane,kullanılan ilaçlar ve kullanılan malzeme ücretini alıyor. Kimi görev yaptığı hastanede ameliyatlarını yapıyor. Bu durumda ücret daha düşük olabiliyor,yada hiç ücret almıyor...
Bence doktorunuzla bu konuyu tekrar konuşun. Yani kendimi ona göre hazırlayacağım diyin yani. Böyle bir cevap verilmesi bence saçma olmuş..
İşte hastanenin oda fiyatı Ne kadardır,ameliyathane fiyatı falan bilemediğimde fiyat veremiyorum tatlım. Dediğim gibi doktor sana net fiyat söyler ama tahminim 2-5-7 gibi rakamlar olabilir..Yok benim doktor direk o hastanenin içerisinde çalışmıyor sadece anlaşmalı.Sizce ne kadar olur yaa ortalama?Kapsül yapmış dedi,sadece hastane masrafı alınacak dedi.Ermeni hastanesinde olacak ameliyatım zeytinburnun ordaymış
Protezin evrakları evde duruyor ismi aklımdaydı da unuttum eve gidince bakacağımİşte hastanenin oda fiyatı Ne kadardır,ameliyathane fiyatı falan bilemediğimde fiyat veremiyorum tatlım. Dediğim gibi doktor sana net fiyat söyler ama tahminim 2-5-7 gibi rakamlar olabilir..
kapsül olduysa protezin değiştirilebilir ama. Bundan bahsettimi? Gerçi garantili sonuçta kullanılan protezler,sizin protez ne marka idi?
Protezin evrakları evde duruyor ismi aklımdaydı da unuttum eve gidince bakacağım( 2-5-7 miii offfff ölürüm benn.Sadece protezin temizleneceğini söyledi bana değişeceğini söylemedi
Canım,fiyat gerçekten bizim söylememiz yanlış olur. Bu çok değişken birşey. Hastanesine göre,doktorun insafına göre... Belki 1000 tl ister,belkide hiç istemez bilemiyorum bilemeyiz bizler yani..Peki kapsül yapması kendi hatası olmuyor mu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?