hastane seçemiyoum lütfen yardımcı olun

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysegul84
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

aysegul84

Ziyaretçi
selam kızlar,
ben ümraniyede oturuyorum burdaki hastanelerden memnun olmayanları duydum bana ümraniye ve üsküdar civarında bir hastane önerirmisiniz afiyet hastanesini düşünüyorum lütfen yardımcı olun sevgiler...

hadi ama bilgisi olan yokmu

doğum için mi çocuk için mi? üsküdar Yunus Emre çok iyiymiş doğum yapan arkadaşlar memnun bende kızımın kontrollerini orda yaptırıyorum.

hem doğum hem de kontrollere gitmek için cnm

uzak gelmezse eger tuzla cıkısındaki anadolu saglik merkezi bir numaradir anadolu yakasinda (hos bence tum istanbulda)
cok iyi denilen bir kac butun buyuk hastaneye gittim.anadolu saglik hasta yaklasimi ile acik ara onde.

uzak gelmezse eger tuzla cıkısındaki anadolu saglik merkezi bir numaradir anadolu yakasinda (hos bence tum istanbulda)
cok iyi denilen bir kac butun buyuk hastaneye gittim.anadolu saglik hasta yaklasimi ile acik ara onde.

elifcim ben de oyle oldugunu duydugum icin hastane hakkında bilgi almak icin telefon ettim, fiyatları da sordum;
epidural anestezili sezeryan 5400 ytl + 750 ile 1000 ytl arası degisen bebek masrafları var dediler. ben teli kapadim sormadim nedir o bebegin 2 gunluk masrafı diye(napıyorlar bebegi altın suyuna falan mı yatırıyorlar).. eger yenidogan bakımı ise; benim bildigim bu ucret sezeryana dahil oluyor diger hastanelerde...ben mi yanlis biliyorum yoksa bir bu anadolu saglik grubu mu akilli???

eger bir bilgin varsa bu aklımı kurcalayan konuyu aydınlıga kavusturursan cok sevinirim canım

suzycim,bana anlatilan ekstra yenidogan bakimi diye bir ucret yok.
dogumu da orada yapmaya karar verdikten sonra dogumhaneyi odalari gezip fiyat aldik,boyle birseyden bahsetmemislerdi.bu iste bir yanlislik var.
haftasonu yeniden gidecegim,kontrolum var,ogrenir sana mail yazarim.
Yalniz bu hastane icin sunu soyleyebilirim; baska bolumlerini de kullaniyorum sadece kadın dogum degil,ben kullandikca esime dostuma tavsiye ettim,herkes memnun kaldi.
gereksiz hic bi islem yapmazlar.asla kar amacli testler / islemler filan yapilmaz orada.
bi kere zaten vakif hastanesi ve kurulus amaclarinda kar elde etmek yok,ha etmiyormu haydi haydi kar ediyor o ayri.
gercekten cok fanatikce savunuyorum cunki gercekten karsida da bu tarafta da cok hastane gezdim.benim gordugum en etik hastanedir asm.kiymeti bilinmesi gereken bir hastanedir.doktorlari guler yuzlu,her zaman ulasabilirsin.

üsküdardaki yunusemre hastanesi nasıl sizce

bende 14 haftaık hamileyim üsküdardaki hospital türk hastanesine gidyorum çok memnunum hem hastahaneden hem doktorumdan doktorum baran hanım.ücretleride uygun ben önce afiyet hastahanesine de gittim orasıda güzel ama orasının yoğun bakımı yok önemli bi durum olur falan diye yoğun bakımı olan hastahaneyi tercih ettim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…