Hastane raporu ortaya çıktı: Savcının vücudunda 5 değil 10 kurşun

Bakın önyargı her iki tarafta da var, vereceğiniz link sabah olmasın diyen bendim ama bunu geçmiş deneyimlerime dayanarak yazdım, sayısız kere yalan haber yaptılar çünkü, en yakın örneği Kabataş'ın hala gerçek olduğunu iddia etmeleri :)

Burada bahsettiğim konu kaynaktan bağımsız bu yalanlamaya inanmamak için geçerli nedenler var, savcının açıklaması kendi içinde tutarlı değil, hem 10 kurşun yoktu diyor hem de bu gizli belgeyi kamuoyuna nasıl sızdırırlar diyor gizlilik ihlalinden soruşturma açılacak diyor. O zaman biz de diyoruz ki bu belge yalansa sahtecilikten soruşturma açılmalı, gizlilik ihlalinden değil.Şüphe uyandırıyor durum yani, geçerli nedenlerimiz var.

Öte yandan bu açıklamanın %100 doğru olduğunu kabul edenler de bu şüphelere bir açıklama getirmekle yükümlü oluyorlar. Aksi halde körü körüne inanmış oluyorlar.

17 aralık olaylarından da bildiğimiz gibi bu ülkede suç işlemek ceza gerektirmiyor bunu basına yansıtmak çok büyük suç

Evet 17 Aralık öncesinden de bu durum baki aslında. Deniz Feneri davasında Deniz Feneri'ne soruşturmayı açan savcılar yargılanıyordu en son, suçlular yerine. Ondan sonra adalet yok diyoruz inanmıyorlar.

Allah rahmet eylesin Sevenlerine sabır versin.
Bu raporu bende duzenlerim ki iki yaz ciz tamamdir. Resmi ceken neden adli tip uzmaninin imza ve kaşesini de çekmemiş ??? Bu yuzden bana inandirici gelmiyor.

Allah rahmet eylesin Sevenlerine sabır versin.
Bu raporu bende duzenlerim ki iki yaz ciz tamamdir. Resmi ceken neden adli tip uzmaninin imza ve kaşesini de çekmemiş ??? Bu yuzden bana inandirici gelmiyor.
Rapor adli tip raporu degil ki.. Savci ilk olarak hastaneye kaldirildi, Nightingale Hastanesinin tuttugu rapor bu, baslikta yazdigi gibi.. Savci da gizli belgeymis, aciklanamazmis diye dava acacakmis. Bir yandan da belge ile degil agzi ile iddiayi yalanliyor. Kursunlar onden girip arkadan cikiyormus da, ondan 5 yerine on delik varmis da.. Isteyen hastane raporuna inanir, isteyen savcinin aciklamalarina, Allah herkese muhakeme edecek akil vermis.

Yalan habercilik başarısı ve ona inanan zavallı piyonlar.... adlî rapor başlıklı bir kağıda yapılan karalamalar ve siz de buna kayıtsız şartsız inaniyorsunuz? ??? Hangi doktor yazmış bunu? Hani imzası ve kaşesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…