Raporun sahte olduğu ile ilgili kaynak gösterebilir misiniz ben bulamadım? Yeni şafak, star ya da akit olmasın ama mümkünse :)
Kursun yaralarinin disinda iskence girdugune dair darp ve kesik izlerinede saptanmis onada cok uzuldum.çatışma çıktıysa merminin nereye gideceği belli olmaz. çatışma olmuş. mantık çalıştırın. çatışma arasında kalıp mermi yemeyen insan olurmu.. mümkünmü bu
bu ne şimdi. bizde bunu yalanlıyoruz. mantıklı örnekler vererek
kusura bakmada kimsenin bu entrika ortamında kimsenin bu rapora itibar edeceğini sanmam
Niye kusura bakiyim canm oda senin dusuncen.Herkes inanmak istedigine inanir.kusura bakmada kimsenin bu entrika ortamında kimsenin bu rapora itibar edeceğini sanmam
Arkadasin biri kaynak varmi diye sormus onun icin.bu ne şimdi. bizde bunu yalanlıyoruz. mantıklı örnekler vererek
kimse doğru olmasını istemiyor. sadece gerçekleri bulmaya çalışıyor herkes..valla ben anlamadim. ilk gosterilen rapor dogru olabilir, yada yalan olabilir. bilmiyorum.
okuyunca bnm ilgimi ceken, kimilerince dogru olmasinin isteniyor olmasi.
ülke olarak biz çok hassamışız hata kırılgan beşli diyolar bizeBu canim vatanimda yalansiz dolansiz bir haber cikmazmi arkadas
Elektrikler gider nedeni nerde hani yok aciklanmaz
Bu olur yok o vurdu bu vurdu
Ufff insanin canina bogazina getriyolar artik
Ummadik tas bas yarara ama yazik bunca insana valla acikcasi sonumuz hayrli deilülke olarak biz çok hassamışız hata kırılgan beşli diyolar bize
ekonomik bir tabir
her kara gecenin ardından güneş doğar ben umutluyum güzel yarınlar içinUmmadik tas bas yarara ama yazik bunca insana valla acikcasi sonumuz hayrli deil
her kara gecenin ardından güneş doğar ben umutluyum güzel yarınlar için
o haber kaynaginin iktidara yakin oldugundan haberim bile yok eger tasin banaysa cunki ben kaynak gosterdim.Ben haber ajanslarindan dinledigimi paylastim bi arkadasta sormus kaynak var mi diye arama motorunun verdigi kaynaklardan birini kopyaladim.Ozel olarak yok iktidara yakin muhalefete soyle boyle bi caba icinde arama yapmadim.Kay ak istedikleri icin buldugumu paylastim.biri kaynak gösteriyor, biri ama o iktidara yakın haber ajansı ondan öyle yazdı ben ona inanmam diyor, bu haberli ilk paylaşan habersol. bunun da dibinde kadar muhalefet olduğunu biliyoruz, ozaman buna da inanmamızı beklemeyin. herkes işine geldiği gibi yazıyor. biraz gerçekçi bakmak lazım olaya.
kirilgan besli ne demek mis yawwülke olarak biz çok hassamışız hata kırılgan beşli diyolar bize
ekonomik bir tabir