• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastane önünde oğlunu arayan anne: Yakarım bu memleketi

Yakamadık be anam yakamadık 13 senedir üstümüzde sanki ölü toprağı. En çok da gençlere üzülüyorum 16-18-20 yaşındalar daha.

Hangimiz yakmayız ki kızlar.
Evlatlarımızı kendi gözlerimizden bile sakınmıyor muyuz.

Ay tüylerim ürperdi o kadının yerine kendimi koyma düşüncesi bile mahvetti beni kadın napsın.

Ülkemin bu hale gelmesine vesile olan herkesi Allah evlat acisindan daha beter acılarla sınasın.

Ne buyuk acı :KK43: Allah yardimcimiz olsun.

Simdi bu kadın da o acısıni da kullanip siyaset mi yapiyor kizlar?

Simdi bu kadin tutuklansa "eh elbette hükümet üzerine ileriye geri konuscagina, acisini bir kösede yasasa, böyle olmazdi. Resmen kendi cocugu üzerine siyaset yapiyor" diyecek bir kitle var.

Sonucta bu gözler Soma'daki olay icin "eh kolaymi öyle devlet malina zarar vermek, mecburmu o araba vurmayi" gibi laflar okudu burda.

Simdi bu kadin tutuklansa "eh elbette hükümet üzerine ileriye geri konuscagina, acisini bir kösede yasasa, böyle olmazdi. Resmen kendi cocugu üzerine siyaset yapiyor" diyecek bir kitle var.

Sonucta bu gözler Soma'daki olay icin "eh kolaymi öyle devlet malina zarar vermek, mecburmu o araba vurmayi" gibi laflar okudu burda.

içimden geçenleri yazmışsın..

Her türlü ölüm acısını yaşadım, baba, kardeş, dayı, anneanne, dede, hepsi birbirinden yürek yakıcı ama acınında beteri var:( Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın, kızım minicikken öldü sanıpta yaşadığım acıyla ettiğim feryad hepsinden beterdi.

Bu ana ne yapsın, evlat bu, canından can, rahminde besleyip büyüttüğün, gecen gündüze karışarak yetiştirdiğin evladı kara toprağa vereceğini düşününce dünyayı yaksan için soğumaz:(

Her türlü ölüm acısını yaşadım, baba, kardeş, dayı, anneanne, dede, hepsi birbirinden yürek yakıcı ama acınında beteri var:KK43: Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın, kızım minicikken öldü sanıpta yaşadığım acıyla ettiğim feryad hepsinden beterdi.

Bu ana ne yapsın, evlat bu, canından can, rahminde besleyip büyüttüğün, gecen gündüze karışarak yetiştirdiğin evladı kara toprağa vereceğini düşününce dünyayı yaksan için soğumaz:KK43:
Evlat denildiği zaman damarda dolaşan kan durur.Rabbim hiçbir anneyi evlat acisiyla yakma.

Herkesyanar bel ki ama ana gibi yanmaz. o cok baska cok. cok sevdigim birini gomdum yillar once karatopraga benim bile hala burnumun diregi sizlar. Bazen gucum yeterse giderim annesine uzun uzun dertlesiriz. Oglum der baska birsey demez kadin. Yasiyor mu ölümü belli degil. Oglumun katillerini bana versinler ondan sonra benimde canimi alsinlar diye dua ediyor. Bir anneye boyle duayi reva gorenler utansin. yatagin da en huzurlu uykunda gozlerini kapatmissin, yada amansz bir hastaliktan hastane o dasin da inanin hic biri ecelsiz ölüm kadar dokunmuyor insana. Allahim sen bu insanlara dayanma sabri ver diyecem ama boş bazen benimde bir kibritle ateşe veresim geliyor lanetli daglari

Valla artık dayanicak gücüm kalmadi. Bu durumlar nasıl oluyo diye bağırıyorum istemsiz. Bana söylenen şu cümle'devlet napsin' ay hiçbişey yapmasin biz onları besi için besliyoruz.tek kelime bile söylemek gelmiyo içimden

Hangi anne dayanabilirki bu acıya yaşadıkları çok zor..
Kendimi düşündümde orada kimse ama kmse susturamazdı beni orada..

Back