• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastane önünde oğlunu arayan anne: Yakarım bu memleketi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
14/03/2016 01:22

Ankara’da en az 34 kişinin hayatını kaybettiği saldırının ardından oğluna ulaşmak üzere hastanenin önüne giden bir anne feryat etti.

ankaraisyan2-150x150.jpg

Endişeli kadın, “Oğluma bir şey olduysa yakarım bu memleketi. Bilal oğlanları çıkıp kara paralarıyla, bilmem neleriyle gezemeyecekler” dedi.

http://www.diken.com.tr/video-l-hastane-onunde-oglunu-arayan-anne-yakarim-bu-memleketi/

Of Allah im çok aci :(( , yapan in aracı olanın Allah bin belasını versin bu ne ya yeter artik. Nasıl dayansın bu insanlar :(((

bütün ailem orada hangi birini arayacağımı şaşırdım,hergün korkuyla yaşıyorum Allahım bu nasıl bir gözü dönmüşlüktür

Acıların en büyüğünü yaşıyor, Rabbim yardımcı olsun sabır versin :(

Ne zaman son bulacak bu acılar ne zaman bu feryat figanlar bitecek. Ciğerimiz yandı yanıyor yeter artık. Doğmamış çocuğumun canından endişe ediyorum artık...

kadının yüreğindeki acı diline vurmuş , haklı ateş düştüğü yeri yakar

ben orda daha beterini soylerdim zerre kimsede umrumda olmazdı bide biri cıkıp birsey dese onuda orda parcalardım ya insanlar gercekten yoruldu artık bıktı tukendi bu ne ya

Back