Hastane için lohusa takımı beyaz mı olmalı ?

Nedesemolmuyor1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
2.941
1.460
32
Bi tane toprak rengi lohusa takımı bi tane pembe pijama aldım hastanede giymek için ama arkadaşım beyaz giyer lohusa dedi beyaz mı almalıyım sizce bunu almıştım

Eklentiler

• IMG_2125.png
    IMG_2125.png
    257,1 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_2126.png
    IMG_2126.png
    615,3 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:
Cinsiyet kızsa gayet pembe de olur. Ben de gebeyim erkek olursa lacivert düşünüyorum kız olursa beyaz 🌸☺️
Kız evet pembe üstünde siyah yıldızlar var. Sonradan da giyerim diye öyle aldım ama beyaz da lazım mı sence herkes beyaz giyip fotoğraf vs çekiniyor arkadaşım da lohusa beyaz giyer dedi bende almıştım şimdi ekstra masraf gibi geliyor kararsız kaldım

Kız evet pembe üstünde siyah yıldızlar var. Sonradan da giyerim diye öyle aldım ama beyaz da lazım mı sence herkes beyaz giyip fotoğraf vs çekiniyor arkadaşım da lohusa beyaz giyer dedi bende almıştım şimdi ekstra masraf gibi geliyor kararsız kaldım
Yani ben olsam sade bie şey tercih ederdim. Çekim olacaksa evet kesinlikle beyaz tercih ederdim ☺️🙏🏻🌸

Ben bundan aldım çok da rahat ettim. Çekim için beyaz elbise almıştım. Bir de uzun gecelik almıştım griydi (sezaryen sonrası beni giydirirlerken kolay oldu.) Bir gün sonra da sanırım o kan olunca bunu giydim hala da bunu giyerim kullanışlı
IMG_7383.png

Bi tane toprak rengi lohusa takımı bi tane pembe pijama aldım hastanede giymek için ama arkadaşım beyaz giyer lohusa dedi beyaz mı almalıyım sizce
Ben çekim için beyaz aldım bir tane diğer ikisi siyah 😀 leke olur kanama olur bir şey olur koyu renk daha kullanışlı geldi bana bir de açık tenliyim beyaz şeyler hepten ruhsar gibi gösteriyor beni siyah lacivert gibi koyu renkler daha çok yakışıyor 🥲

Cinsiyet kızsa gayet pembe de olur. Ben de gebeyim erkek olursa lacivert düşünüyorum kız olursa beyaz 🌸☺️
Bebegin cinsiyeti ile annenin giyindigi pijemanin ne alakası var ya , KK beni her gün bir tık daha şaşırtıyor 😑
Konu sahibi, zaten iki tane almışsınız. Daha ne israf yapacaksınız muhtemelen bir ömür giyinmeyececeginiz saçma bir pijemaya.
Yerinizde olsam hanimefendiye 'aaa öyle mi, teyzesi olarak güzel, beyaz, dantelli bir lohusa takımı bekliyorum o zaman, ama bir an önce al, her an doğuma gidebilriim' derdim ben, gicikligina.
Ayrıca bence hastanede beyaz giyilmez. Memenden süt kiyafete, bebek üstüne kusacak, belki dikiş yerin sizdiracak,tam oturamadan yemek yediğin için üstüne yemek bulaşacak vs vs. Neden beyaz giyesin ki?

Ben bundan aldım çok da rahat ettim. Çekim için beyaz elbise almıştım. Bir de uzun gecelik almıştım griydi (sezaryen sonrası beni giydirirlerken kolay oldu.) Bir gün sonra da sanırım o kan olunca bunu giydim hala da bunu giyerim kullanışlı Eki Görüntüle 3266880
Bende bunu aldım burda krem duruyor ama açık toprak rengi çekim yaptırmıycam da kendimiz çekiniriz fotoğraf o kadar

Eklentiler

• IMG_2125.png
    IMG_2125.png
    257,1 KB · Görüntüleme: 121
Bebegin cinsiyeti ile annenin giyindigi pijemanin ne alakası var ya , KK beni her gün bir tık daha şaşırtıyor 😑
Konu sahibi, zaten iki tane almışsınız. Daha ne israf yapacaksınız muhtemelen bir ömür giyinmeyececeginiz saçma bir pijemaya.
Yerinizde olsam hanimefendiye 'aaa öyle mi, teyzesi olarak güzel, beyaz, dantelli bir lohusa takımı bekliyorum o zaman, ama bir an önce al, her an doğuma gidebilriim' derdim ben, gicikligina.
Ayrıca bence hastanede beyaz giyilmez. Memenden süt kiyafete, bebek üstüne kusacak, belki dikiş yerin sizdiracak,tam oturamadan yemek yediğin için üstüne yemek bulaşacak vs vs. Neden beyaz giyesin ki?
Size benim zevkimden sizene benim giyeceğimden. Neden bu kadar dert oldu onu da anlamış değilim ama sen ve senin gibi beyinliler asla umurumda değilsiniz. Canım istiyor alıyorum canım istiyor giyiyorum. Allah senin de kalbine göre versin ne vereceği belli zaten de neyse 🙏🏻☺️

İşte fotoğraf vs için sanırım genelde hep beyaz görüyorum o da öyle dedi kararsız kaldım bundan aldım bi de normal pijama aldım tekrar masrafa gerel yok diye düşünüyorum ama kararsızlık da var fotoğraf vs için alsam mı diye

Eklentiler

• IMG_2125.png
    IMG_2125.png
    257,1 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_2126.png
    IMG_2126.png
    615,3 KB · Görüntüleme: 86
Fotoğraf çekimi yaptıracaksanız süslü bir şey alın ama neyle enn rahat edecekseniz onu alın
Çekim yaptırmıycam ama kendimiz çekiniriz öyle telefondan o kadar hatta oda süslemesi yapsam mı onda da kararsızım başka şehirde yaşıyorum hastaneye ziyarete gelen olmaz sadece fotoğraf için yapıcam yaparsam

X