• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hastane hostesliği

boncuk2334

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
496
2
96
40
İstanbul
merhaba arkadaşlar.dünya göz hastanesine hostes aranıyormuş.iş başvurusunda bulunmak istiyorum ama hastane hostesliğinin tam olarak nedemek olduğunu bilmiyorum.acaba hastane hostesi ne iş yapar?bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsunlar.hatta bu mertebede çalışan arkadaşlardan bu mesleğin avantajları ve dezavantajlarını da yazmalarını rica ediyorum.

canım hastane hostesliği ne demek tam bilmiyorum ama
bende hastane çalıştım 4 sene kadar üniversite hastanesinde
sekreterlik yaptım yatan hasta bölümündeydim
artık resmen psikolojim bozulmuştu gelene ağlıyodum ölene ağlıyodum
yaşlı hastalara çok ağlıyodum dediğim gibi manyamıştım yani
iştahtan kesildim ,hijyen manyağı oldum bir elimde oksijenli su bir elimde
gazlı bez heryeri silip dururdum.böyle yani ben soğukkkanlı biri değildim
çok duygusalım herkeze ağlardım ve ancak 4 sene dayanabildim
en sonunda istifa edip çıktım sadece bu sebeplerden dolayı değil
hastanede herşey sorun çünkü hasta ve hasta yakınları özellikle kimseye laf anlayamıyosun hepsi
değil tabi arada böyle kılçıklar gelirdi onlara öyle yani avantajı desem devlet hastanesi olsa yerin garanti dicem ama burası özel galiba bide nöbetleri var en önemlisi oyerimseniben

Hastane hostesliği şöyle oluyor canım..Hastaneye gelen hasta veya hasta yakınları gideceği yeri bilmiyor veya bulamıyorsa eşlik edip gitmek istediği yerlere götürüyorsun..Yaşlı,engelli,özürlü hastaların gidecekleri yerlere gitmesine yardımcı oluyorsun..

çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.ben hastaları kayıt edicem sanmıştım.başvurmaktan vazgeçtim.bilgileriniz için teşekkürler

hastane hostesliğinin diğer adı hasta danışmanı canım...
bir arkadaşın dediği gibi hastaneye gelen hasta ne yapacağını ne edeceğini bilmiyor ve hastane hostesi onları yönlendiriyor...

hastane hostesi eğer poliklinikteyse doktorun sağ kolu
hastaçağırır kayıtını yapar reçeteyi yazar protokol defterini yazar önlük leri taşır bazen özel işlere koşar bazen temizlik yapar dolapları düzeltir doktorun nerde olduğunu hep bilmek zorundadır hastalalrla uğraşır gördüğüm kadarı ile zor
bu işleri poliklinik hemşiresi yapar canım... hastanede dr un özel işlerine dr dan başkası koşmaz.temizlik içinde temizlik personelleri var zaten..

bende bu işe giricem şu anda eğitimdeyim ve bazı endişelerim var.tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum gittiğim yerde hasta danışmanı ne iş yapar bilmiyorum yani.....zorluğu varmıdır bunu merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim.........

Back