How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek İkinci El Hastane cikisindan 2 yasa kadar markali tertemiz ciciler, daha neler neler.Kacirmayın

Keske soyleseydiniz bankadan odeme sorun olur diye..Atm.den oluyor mu veya olmuyor mu bilmiyorum cnm kesintisi cok fazlaymis ama oyle bile olsa masraf alicidan kesilmeliydi saticidan degil:) atm.den odeme icin verdigim bilgiler yeterli olmali baska ne tur bilgi gerekir ki...Neyse olmadi tekrar atm.den deneyip. Tebden odersiniz yarin hesaba...

tel nonu almadıgıma pişman oldum bugun haber vermek için...
yarın bişekilde hallederiiz inş...
kargomu da sabırsızlıkla bekliyorum cnm

tel nonu almadıgıma pişman oldum bugun haber vermek için...
yarın bişekilde hallederiiz inş...
kargomu da sabırsızlıkla bekliyorum cnm

senin bankanın subesine gittik 30 tl havale parası istiolar
ama aksamüzeri babam kendi hesabndan yollayack haber veriyim dedim cnm
ne karısık işlermiş........

senin bankanın subesine gittik 30 tl havale parası istiolar
ama aksamüzeri babam kendi hesabndan yollayack haber veriyim dedim cnm
ne karısık işlermiş........

10 TL.lik odemeye 30 TL bu iste bir yanlislik var inanilmaz bir rakam. Ben internet bankaciligi kullandigim icin havaleyede eft.ye de kurus odemiyorum. Neyse saglik olsun cnm.

10 TL.lik odemeye 30 TL bu iste bir yanlislik var inanilmaz bir rakam. Ben internet bankaciligi kullandigim icin havaleyede eft.ye de kurus odemiyorum. Neyse saglik olsun cnm.

baktın mı hesabına cnm para yatırıldı

Canim su italyan mali olan tulum boyler hosuma gitti bebegmn bicok seye ihtiyaci var

Zeyland kazak ilk sayfada yesilli beyazli mavili sonra scoobe marka pantolon kac aylik ilk sayfadaki sonra zeyland marka penyesonra caramel marka hediye gelen slopet .italyadan gelen yazlik tulum .mai marka citcitli body kanz maka citctli body.wenice marka kot .frifle marka penye sweat.wenice marka slopet 3.sayfadaki gozlu agizli mavili yeslli takm.minimod marka esofman takm kac aylik.triko sweat 5 olumu.mininimo zeylamd sweat en son kac olur canm

Daha once yazdigin mesaja cevap verip hemen forumdan cikmak zorunda kaldigim icin mesajinida birkac dakika once gordum cnm hesabimi kontrol ettim simdi; havaleniz gelmis cok tesekkurler. Iyi geceler..

uzun bi ara cezalıydım giremedim nete dolayısıyla sana yorum yapamadım mont ve yelek geldi ikisini de çok begendim...mont büyük geldi ama yelek çok tatlı... çok tesekkur ederim bana güvendigin için de ayrıca tskr ederim.
hayırlı satışların olsun canm

uzun bi ara cezalıydım giremedim nete dolayısıyla sana yorum yapamadım mont ve yelek geldi ikisini de çok begendim...mont büyük geldi ama yelek çok tatlı... çok tesekkur ederim bana güvendigin için de ayrıca tskr ederim.
hayırlı satışların olsun canm

Merhaba beğenmenize çok sevindim güle güle kullansın bebeğiniz, hayırlı uğurlu olsun. montun eteğinin ipini biraz çekip kısarsanız daha rahat olur belki:)
Çok teşekkürler, güzel yorumlarınızı memnuniyet topiğine de yazarsan mutlu olurum cnm, sevgiler..

Merhaba serraelf internette bir sorun yaşıyorum tablette çok yavaş cep telefonunda da sürekli reklam sayfaları açıldığı için cevaplayamadım kusura bakma Hemn sorduklarını yazayım ilk rakam normal fiyatı sonraki şu an ki indirimli olan fiyatı... Bu arada kanz döll marka bej eşofman altı da çok güzel sıfır gibi 8 den 6 tl ta düşüyor Süper indirim yapıyorum kaçırma derim, başka güzel ürünleride bunlara ekleyebiliriz istersen.

1- Zeyland çizgili kazak 15 -10tl
2- Soobe pantolon etiketinde 12-15ay ama 9 aydan itibaren giyebilir paça katlayarak 15 - 10 tl
3- Zeyland yeşil penye ya da turuncu olanı mı, ikisi de aynı fiyat? 8 - 6 tl
4- Caramell hediyeli salopet 15- 10 tl
5- 9-12 ay 80 mesi mavi yazlık tulum 10- 8 tl
6- mai body 5 kanz body 3 = 8- 6tl
7- Wenice kot pantolon 15- 12 TL
8- Rifle sweet 9- 7 tl
9- Wenice kot salopet 12- 10 tl
10-mavili gözlü ağızlı takım 3.syf. CA marka 15 TL - 10 tl
11- Minimod kalın eşofman takımı etiketinde 80 cm-18 ay yazıyor 9-15 uygun 12- 10 tl
12-Triko süeter 6 tl demiştim 5 olur tabii:)
13- Mininio Zeyland mavi atlı sweet 10 tl - 7,5 tl
Lacivert grili kapşonlu olan 15- 12 tl bordo olan sweet 12 tl - 10 tl

Son düzenleme:
Canm gap pantolonun son fiyati ne olur kislikmi o, mont, birde kizada erkegede olan slopetlede ilgileniyorum kardesimin bebegi var oda bakacak canm, henuz burayla tanismadi o, biz suan farkli yerlerdeyiz yanina gidince oda bakacak onada lazim kiyafet baska ekliycegin seyler varmi birde hangi sehirdeydnz canm

Canm gap pantolonun son fiyati ne olur kislikmi o, mont, birde kizada erkegede olan slopetlede ilgileniyorum kardesimin bebegi var oda bakacak canm, henuz burayla tanismadi o, biz suan farkli yerlerdeyiz yanina gidince oda bakacak onada lazim kiyafet baska ekliycegin seyler varmi birde hangi sehirdeydnz canm

Merhaba cnm diğer ürünleri söylediğin gibi sana ayırdım biliyosun onlarda 40 tl.gibi acayip bir indirim yaptım ama gap marka pantolonda birşey yapamıyorum canım üzgünüm, bu fiyata bile inan çok uygun istersen wenice marka olan hem daha kotu kalın hem fiyatıda uygun, fakat onun da iç astarı yok.. renkli mont daha önce satılmıştı, hem kıza hem erkeğe olan salopeti alıntılarmısın anlayamadım onu... İstanbuldayım bu arada, güle güle büyütün bebişlerinizi:nazar: yarın bir bakayım başka neler ekleyebilirim, bunlar içinde senden haber bekliyorum:16:

Son düzenleme:
Back