Alıyorum canm bedenini yazarmısınız özelden bana ulaşın lütfen
Bugun kargoya gitmek icin senden haber bekliyorum cnm yeni eklediklerime de bakarsan indirim yaparim onlarla berarber yollarim adresini ozelden yazardan sevinirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alıyorum canm bedenini yazarmısınız özelden bana ulaşın lütfen
Eki Görüntüle 878915 Eki Görüntüle 878916 Eki Görüntüle 878917 Caramell marka 74-12 aya uygun içi penye astarlı salopet tarzı tulum Pırıl pırıldır bize geç geldi hiç giyinemedik sadece denedik yanında penye bluz hediyesiyle 15 TL alt kısmı çıtçıtlı komple açılabiliyor.
Dandini marka çok sevimli, 1 kez bile giyinilmemiş yıkanmamış bize hediye gelip te hala etiket plastiği üzerinde 86 cm şortlu takım 20 TL
Eki Görüntüle 931778 Eki Görüntüle 931779
Bu da yine Dandini marka çok şirin ütüsü bile bozulmamış askıda bekleyen 86 cm şortlu takımımız 20 TL
Eki Görüntüle 931781
Yine bize hediye gelen ve askısında bekleyen beyaz tişörtlü çok tatlı bir kot salopet takımımız tam hediyelik 20 TL
Eki Görüntüle 931782
çok yoruldum arkası yarın, takipte kalın:)
griyi beğendim yeni ürün eklerseniz bakabilirim..
masa da çok hosuma gitti 9 aylık falan olsaydık kesin alırdım ama şimdi fazla kullanamaz.
yılbaşı indirimini mont ve yelege koyduk mu 12 tl yapıyor korkma 10 tl olsun demicem aslında olursa güzel olur ama....sen bana olurunu söyle cnm
:)) Ikisi 10 tl olsun o zaman adresini yaz cnm ben de hs.no yazayim ozelden goruselim hayirli olsun.
:)) çok tesekkür ederim cnm sana da iyilik yapanlar olur inşaallah
IBAN no yeterli olmadiysa banka sube kodu ve hesap numarami ozelden yazdim bakabilirsin cnm.
TMAM cnm aldm bugün ins yatırıcaz sende bugun gidersen kargoya verebilirmisin şüphen olmasın sakın para hususunda... gündüz nete giremiyorum ki haber veriyim yatırdk diye o sebeple..
Arkadasim 15.30'da hesabima baktigimda odemen gelmemisti sorun olmaz diye dusunup 4'u 1 gece kostur kostur bebegimle ptt.ye yetistik kargo servisi 4'de kapaniyor dediler tekrar gitmem zor olur, sen de bugun kargoya vermemi rica ettigin icin memura bayagi dil doktum rica ettim neyseki kargoyu aldilar Odeyeceginiz kargo 4,50 tl imis. Ayni yaka avantaji:)
Fakat az once firsat bulup banka hesabima baktigimda henuz 10 tlnin yatmadigini gordum yarin sabah yatirir misiniz lutfen, tesekkurler iyi aksamlar...
hakkını helal et ama aynı koşturmaca bizde de var yani eşim atm den yatırıyim demiş hesaba para yatırma bölümünden 5 tl kesiyolarmıs yani hesabina 5 tl düsücekti bende yatırma dedim sana sormak için...illa bankaya mı gitmek lazım atm den olmuyor mu?allah korkusu var bizde hakkın kalmaz merak etme cnm
ilk olarak boyle ödeme yaptıgmız için beceremedik (