Bebek İkinci El Hastane cikisindan 2 yasa kadar markali tertemiz ciciler, daha neler neler.Kacirmayın

Wenice marka 80 cm salopet şort tarzı şirin kot alttan çıtçıtlı rahat kullanım. Omuz askıları cırtcırtlı pratik kullanım. 15 TL

Zeyland marka 9-12 ay kışlık takım kırık beyaz kalın sweet, pırıl pırıl kadife pantolonu ve kalın süeteri 25 TL Boyumuz çabuk uzayınca 2-3 kez ancak giyindik.

Arkadaslar durust saticiyim en ufak ayrintiyi bu yuzden yaziyorum urunlerimin hic bir sikintisi yok markali urunleri tertemiz sekilde cok uyguna alip, ist.ici elden teslim edebilirim.

Toplu alimlarinizda indirim yaparim. Bebeginize hem gunluk hem gezmelik markali kiyafetleri cok uyguna alabillirsiniz...

Wenice marka 80 cm salopet şort tarzı şirin kot alttan çıtçıtlı rahat kullanım. Omuz askıları cırtcırtlı pratik kullanım. 15 TL
Eki Görüntüle 878937 Eki Görüntüle 878938

Hem kiz hem erkege uygun kalin kott kumasindandir. 12Tl.ya dustu. Toplu alimlarda daha uyguna urunler alabilirsiniz Kislik urunler de cok, elinizin altinda ne kadar cok yedek kiyafet olursa o kadar kolaylik oluyor buna inanin, tecrubeyle sabit:)

Bakin inceleyin, fiyatta anlasiriz, belli olmayan en ufak sorunu yazmama da takilmayin lutfen zira markali tertemiz kullanacaginiz urunlerdir, kisin habire camasir yikayip kurutulmuyor zaten... Sik kiyafet degistiren bebeginizde siz de rahat edersiniz.

Kislik kiyafet arayan arkadaslar hepsi tertemiz urunlerimuzi toplu alirsaniz guzel indirim yapabilirim kacirmayin lutfen...

Afacan marka 1 numara hem kiza hem erkege uygun 9 aydan 2 yasa kadar giydiririlebilir kapsonludur boyun kısmı uzundur hem fermuarlı hem düğmelidir rüzgar soğuk geçirmez kapsonu isterseniz cıkarılabilir ici polar cok kalin sicak tutuyor mont etegini sari iplerinden cekip daraltip genisletebilirsiniz kargoya gidip gelme maliyetine verebilirim 10 TL ama 8 TL olsun bebişler için... Bu fiyata kaçırmayın.....

Renkleri çok güzel duruyor, bebeğiniz kışın kasvetli havasından uzak çok sevimli ve şirin olacak:)

Eki Görüntüle 902047 Eki Görüntüle 902048
Eki Görüntüle 902049 Eki Görüntüle 902050

Son düzenleme:
Sormak istediginiz urunleri yazarsaniz sevinirim arkadaslar, ilk firsatta fiyat ve urun bilgilerini de ekleyecegim:) iyi geceler

15 TL olanlarin hepsi 10 TL Sadece takim olan 25 tl yerine 20 tl
12 TL olanlar 8 tl ,
8 tl olanlar 6 tl oldu
Yeni ekledigim fiyatsizlar 3, 5, 7, 10, 15 tl

Bedava gibi fiyatlara bol yedek kiyafet edinin kuzunuza:)

mont 2 yaşa kadar olur mu gercekten
brde nerde oturuyorsunuz

montu almayı düsünüyorum elinizde 1 1,5 yas baska neler var
aktvite masası var mı

Merhaba ozel sebeplerden dolayi uzun zamandir foruma giremedim kusurabakmayin adres verirseniz pazt. Kargolarim urunlerinizi.. elimde istediginiz urunler varsa onlarida aksam eklerim tabii. Aktivite masasi olarak ithal bir urun var elimde muzikli isikli bebek tutubnarak ayakta duruyor egitici ve istenirse tekerli olabiliyor.

kızım 14 aylık eklediğim ürünlerin kalıpları nasıl?? olurmuki 76 cm boyu 10 kg...elinizde 12-18 ay ürün yokmu??

Eklentiler

• $20131219_015615.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 59
  • $20131201_014110.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 76
mont 2 yaşa kadar olur mu gercekten
brde nerde oturuyorsunuz

kızım 14 aylık eklediğim ürünlerin kalıpları nasıl?? olurmuki 76 cm boyu 10 kg...elinizde 12-18 ay ürün yokmu??
Kaliplari genis aslinda zeylandlarin? tum sweetler, pantolon ve salopet olur istediklerini soyleyin olcerim isterseniz. Ben uzerindeki etiket nolarini yazdim ama daha fazla sure kullanilabilir kaliptalar.. kot salopet, zeyland pantolon turu urunleri tereddutsuz alabilirsiniz. Yeni urunleri ilk firsatta ekleyecegim.

Cepten girince az once resimleri gorememistim canim mavili olan takim CA ama bedeni ufak olur fakat grili olan bebisine olabilir, olcerim. Firsat bulunca yeni seyler eklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…