Wenice marka 80 cm salopet şort tarzı şirin kot alttan çıtçıtlı rahat kullanım. Omuz askıları cırtcırtlı pratik kullanım. 15 TL
Eki Görüntüle 878937 Eki Görüntüle 878938
Afacan marka 1 numara hem kiza hem erkege uygun 9 aydan 2 yasa kadar giydiririlebilir kapsonludur boyun kısmı uzundur hem fermuarlı hem düğmelidir rüzgar soğuk geçirmez kapsonu isterseniz cıkarılabilir ici polar cok kalin sicak tutuyor mont etegini sari iplerinden cekip daraltip genisletebilirsiniz kargoya gidip gelme maliyetine verebilirim 10 TL ama 8 TL olsun bebişler için... Bu fiyata kaçırmayın.....
Renkleri çok güzel duruyor, bebeğiniz kışın kasvetli havasından uzak çok sevimli ve şirin olacak:)
Eki Görüntüle 902047 Eki Görüntüle 902048
Eki Görüntüle 902049 Eki Görüntüle 902050
montu almayı düsünüyorum elinizde 1 1,5 yas baska neler var
aktvite masası var mı
mont 2 yaşa kadar olur mu gercekten
brde nerde oturuyorsunuz
mont 2 yaşa kadar olur mu gercekten
brde nerde oturuyorsunuz
Kaliplari genis aslinda zeylandlarin? tum sweetler, pantolon ve salopet olur istediklerini soyleyin olcerim isterseniz. Ben uzerindeki etiket nolarini yazdim ama daha fazla sure kullanilabilir kaliptalar.. kot salopet, zeyland pantolon turu urunleri tereddutsuz alabilirsiniz. Yeni urunleri ilk firsatta ekleyecegim.kızım 14 aylık eklediğim ürünlerin kalıpları nasıl?? olurmuki 76 cm boyu 10 kg...elinizde 12-18 ay ürün yokmu??
kızım 14 aylık eklediğim ürünlerin kalıpları nasıl?? olurmuki 76 cm boyu 10 kg...elinizde 12-18 ay ürün yokmu??
Eki Görüntüle 878915 Eki Görüntüle 878916 Eki Görüntüle 878917 Caramell marka 74-12 aya uygun içi penye astarlı salopet tarzı tulum Pırıl pırıldır bize geç geldi hiç giyinemedik sadece denedik yanında penye bluz hediyesiyle 15 TL alt kısmı çıtçıtlı komple açılabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?