kızlar şööle bakınıyodum ki sizden biraz daha tecrübeli ve ürünü kullanan bir anne olarak emzirme sütyeni konusunda hemen sizi aydınlatayım dedim. hastaneye götürmenize gerek yok tabiiki hele sezeryan olacaksanız aklınıza bile gelmeyecek sütyen falan
ben temmuzda doğum yaptığım için emzirme sütyenini atlet giymeye başlayana kadar kullandım çokta memnun kaldım şimdi havalar soğudu ve bende emzirme atleti aldım böylece extradan sütyen giymek zorunda kalmıyorum şiddetle tavsiye ediyorum ayrıca ben kıyafeti komple sıyırma görüntüsünden pek hoşlanmadığım için de kullanıyorum çünkü hala çatlaklarım iğrenç görünüyor
.
bu arada merak etmeyin hem emzirme sütyeninde hem de atletinde bebeğiniz size zaten yeterince temas edebiliyo yani küçük bi delikten sadece meme ucu çıkmıyo komple göğüs açılıyo:)))
Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin sağ salim bebişlerinize kavuştursun... hepinizi öpüyorum a.s.

bu arada merak etmeyin hem emzirme sütyeninde hem de atletinde bebeğiniz size zaten yeterince temas edebiliyo yani küçük bi delikten sadece meme ucu çıkmıyo komple göğüs açılıyo:)))
Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin sağ salim bebişlerinize kavuştursun... hepinizi öpüyorum a.s.