Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bencede 6.ay bittimi çantayı hazırlamak lazım benim kardeşim 6 ay 10 günlükken doğum yapmak zorunda kaldı allah göstermesin ama hazırlıklı olmak lazımmmm bizim bebek küvözde kalmıştı ama hazırlıklı olmak ta fayda var
ben herşeyi yıkadım ütüledim yerleştirdim çantam full hazır...25 inde sezeryana giricem bi terslik olmassa...ama daha öncede gelse hayır demem...hepinize hayırlı doğumlar...
tebessüm nerelerdesin ya hiç sizi göremiyorum yaklaşık 1haftadır sanırım keselisıçan ve gllccnn birde aysima arakadaşlar nerdesiniz ferbey hayırlısı benimde 15şubatta sezeryana gireceğim hepimize hayırlı doğumlar..
tatilde özel derslerim biraz yoğundu hergün dersim vardı evde kalamadım artık çok yoruluyorum giremedim siteye. daha doğum olmadı. az kaldı bekliyoruz bakalım sen nasılsın?
evet ya bende hazırlamadım çantamı zaten ben daha bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütülücem bayram geçsin diyorum ama inşallah bir erken doğum falan olmaz of ya doğum deyince sanki biraz tırsıyorum
ben bebeğin eşyalarını yıkamadan önce çamaşır makinesinin deterjan gözüne sirke koyarak boş çalıştıracağım. sirke makine içindeki kireci söküyormuş. kireçle beraber kir, tortu ne varsa söker atar diye düşündüm.